♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
asude
=>
11-03-2007, 12:40 PM
| |
| Alıntı:
süpersin zidaam yaa.. alın bikaç çilekeş de benden.. | |
|
Yazan
asude
=>
11-03-2007, 12:48 PM
|
| Çilekeş /// Kendimden geriye.. Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Herşey yalan,,herkes sahtekar Giden gitti,,kalan hep bin pişman Herkes düşman,,herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda.. Hani görmek ister ya gözlerin Bir saniye için canını verirsin Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim.. Herşey yalan,,herkes sahtekar Giden gitti kalan hep bin pişman Herkes düşman,,herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda.. Mutlu gibi,,umutlu gibi,,bir düşte gibi.. Sonsuzluk önümdeydi hep,,ama gidemedim senden uzağa.. Herkes düşman,,herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda.. |
|
Yazan
ZeHRa
=>
11-03-2007, 03:18 PM
|
| Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi Sevmek birçok şeyi göze almaktır Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Baksana geçmişe ne çok anıyla yüklü Nerde o taverna nerde sinema Harcanmış zamanlar yeniden yaşanmazki Geç kaldıktan sonra arama boşa! Yeni Türkü - Olmasa Mektubun |
|
Yazan
GAMZE
=>
11-03-2007, 04:15 PM
|
| Çok aşığın var diyorlar, Yalan de yeter bana. Bir sevda sözü fısılda, Hazırım inanmaya. Gönül hırsızı diyorlar, İnkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya. Geceler uzun ve yalnız, Yoksun sabaha kadar. Düşümde bile günahkarsın, Bunu kim hayra yorar. Ardımdan deli diyorlar, Belki de yalan değil. Yanımda bile uzaksın, Nasıl dayansın Gönül. Çok ahlar aldı diyorlar, İnkâr et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya. |
|
Yazan
beril
=>
11-03-2007, 04:18 PM
| |
| Alıntı:
![]() | |
|
Yazan
beril
=>
11-03-2007, 04:42 PM
|
| Gecem soğuk odam sensiz ümitler bitmiş Kadehimde şarap bitmiş hayalin gitmiş Dağlar mı yollar mı denizler mi engel Neden neden gelmez oldun Eller mi diller mi sözler mi engel Neden neden gelmez oldun Zaman durdu gökyüzünden Yıldırımlar düşerken İçimdeki yağmur dindi Yoruldum beklemekten Haluk Levent-Dağlar Mı Yollar Mı? |
|
Yazan
ZeHRa
=>
11-03-2007, 08:36 PM
|
| Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana Emre Aydın - Belki Bir Gün Özlersin |
|
Yazan
2zin1i
=>
11-03-2007, 09:15 PM
|
| böyle mi geçer bu rüya çok mu sevdin kederleri hangi günahın bedelisin sen mühürlü kaderim hep mi cefa gördüğün reva yok mu sende hiç vefa mühürlü kaderim ben gibi erir misin mühürlü kaderim bir yol verir misin gün olur bu rüyadan ben de geçerim o gün sen de bitersin eyvallah der o şarabı ben de içerim o gün sen de bitersin olmuyor ne yapsam olmuyor çok mu gördün hevesleri hasret senden yana sevda senden yana değişmedin kaderim hep mi hüsran bana hep mi veda yok mu sende hiç deva nev-mühürlü kaderim |
|
Yazan
TBAL***11FB***YASMN
=>
13-03-2007, 08:21 PM
|
| Bulutlardan beyaz,gökyüzünden mavi aldım Denizlerden sonsuzluk,gözlerinden umut aldım Yıldızlardan ışık,kuşlardan haber aldım Ahiretten ölüm,tanrıdan inanç aldım Ben bu şarkıyı sana yazdım Gecelerden yalnızlık,sabahlardan ümit aldım Seslerden değil , direttim cesaret aldım Gözyaşlarından şarkı,karanlıktan korku aldım İçine biraz hüzün,hüzün kattım Şarkı yaptım Ben bu şarkıyı sana yazdım CEM ADRİAN |
|
Konu TBAL***11FB***YASMN tarafından (13-03-2007 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir..
|
|
Yazan
TBAL***11FB***YASMN
=>
13-03-2007, 08:27 PM
|
| sevmek eski bir yolcu, artik geri dönmeyecek... ayrilik bir sarki, hiç dinlenmeyecek... ask eski bir palavra! artik burdan geçmeyecek... inanmak bir yol, kimse yürümeyecek... hayir,istemem bir baskasini! yalniz da ayaga kalkabilirim... hayir,dokunma! bir baskasina tutunmadan da ayaga kalkabilirim... cem adrian |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |