♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan GönüL VazgeçmiyoR-AntareS Konusunu Görüntülemektesiniz.=>GÖNÜL VAZGEÇMİYOR Katıldım yitik bir rüzgarın soluğuna Kurtulamadım bir türlü, gönül vazgeçmiyor Düştüm görmez bir dilberin sevdasına Kurtulamadım bir türlü, ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| Hipokondriyak ![]() |
GÖNÜL VAZGEÇMİYOR Katıldım yitik bir rüzgarın soluğuna Kurtulamadım bir türlü, gönül vazgeçmiyor Düştüm görmez bir dilberin sevdasına Kurtulamadım bir türlü, gönül vazgeçmiyor Sever de dedim, bir sevdaya gönül verdim Sanki benden başkasını mı bulacak derdim Sevmedi ah! Ben bu kör aşka yenildim Kurtulamadım bir türlü, gönül vazgeçmiyor Heyecanlı yürek sakinleşir, durulur Elbette bir gün kendi layığını bulur Diye diye bekledim böyle iş m’olur Kurtulamadım bir türlü, gönül vazgeçmiyor Güneş doğsa olur artık ta tepelerden Gönül geçse olur artık şu sevmelerden Bıktım ağlamalardan, inlemelerden Kurtulamadım bir türlü, gönül vazgeçmiyor Söylerim derdimi dinleyen olmasa da Şu feryadımı acımasız yar duymasa da Gönül duyulmaz feryatlardan bıksa da Kurtulamadım bir türlü, gönül vazgeçmiyor S,M:Akif |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| TheDimple Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | YaSiN (29-06-2007) |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan GönüL VazgeçmiyoR-AntareS Konusunu Görüntülemektesiniz.=>GÖNÜL VAZGEÇMİYOR Katıldım yitik bir rüzgarın soluğuna Kurtulamadım bir türlü, gönül vazgeçmiyor Düştüm görmez bir dilberin sevdasına Kurtulamadım bir türlü, ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |