Şiir Köşesi Katagorisinde ve Amatör Şiirler Forumunda Bulunan Sen ? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Yarab bu ne sevimsiz pazar ertesinin ertesidir... Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen... Yarab bu ne bitmez tükenmez azalmaz kederdir ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Sen ? Yarab bu ne sevimsiz pazar ertesinin ertesidir... Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen... Yarab bu ne bitmez tükenmez azalmaz kederdir bir karış toprak avuclamak bile münkün değil her tarafta ama hertarafta kocaman kocaman beton yığınları... Neredesin Sen.... Yarab Bu ne sonu gelmez yoldur git git bitmez isyanla falan alakalı bir durum söz konusu değil hani nedenler? beni bu hale getirenler... Onun sesiyle uyumaya alıştım uyanmayada gülmeye ağlamayada ya giderse zamansız bir perşembe yada cuma işde o zaman vakitsiz gelirim yanına... Düşmanın sesiyle irkilmeyede alıştım daldığım uykudan işde bir gidersem vakitsiz zamansız girerim cezanın bir evine... Gözlemlerim bana şunu diyorki senden acaibi yok sametim senden garibi senden asisi yada senden sakini herkezde bir dizi kahramanı yada roman kahramanı bilmem birisnin yazdığı bir rol havası.Denedim denemedim deil sende biliyosun yersiz bir sohbet girişiminde herhangi bir ilişkinin cinsel kısmını anlatan arkadaşımmı olsun eksik kalsın böyle iyiyim... Ve yüreğim mahallenin en fiyakalı kabadayısı .... Kopuyor içimde taa derinlerde büyük fırtınalar ... Yazıyorum yine bir salı pazar ertesinin ertesindeyim kimisine göre herhangi bir efsane yada yad kendini efsane sananların ilham kaynağı ama ben herhangi bir insanım yada öyle zannediyorum nasıl diyim işde bilmiyorum. Pazarertesinin ertesi ben yarı isyan yarı şükür ne bileyim öyle bir şey işde... Rabbim Gönlüm Hep Seni Arıyor Neredesin Sen? | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| Ultrasam@ Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | sessiz şair (18-07-2008) |
| | #2 | ||
| |
Cvp: Sen ? çok güzel.. çok ilginç ama çok güzel uzun zamandır böyle ilahi aşk üzerine bi şiir okumamıştım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: Sen ? saolasın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 3238
İsim: Hatice Nerden: Sisler Bulvarı Ruh Halim: |
Cvp: Sen ? Tek kelimeyle muhteşem bir şiir olmuş eline sağlık.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Şiir Köşesi Katagorisinde ve Amatör Şiirler Forumunda Bulunan Sen ? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Yarab bu ne sevimsiz pazar ertesinin ertesidir... Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen... Yarab bu ne bitmez tükenmez azalmaz kederdir ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |