Karma Konular Katagorisinde ve Sinema / Tv Forumunda Bulunan guzın abla Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sefgili güzin apla gene ben ..gerçi diğer sorularıma cvp bulamadım ama belki bu sefer dert bende derman sende hesabına bi ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| Tecrübeli Üye ![]() Ruh Halim: |
sefgili güzin apla gene ben ..gerçi diğer sorularıma cvp bulamadım ama belki bu sefer dert bende derman sende hesabına bi yardımın olur bana içimde bir sıkıntı var aplajım napsam geçmek bilmiyor ![]() ![]() şu an stresssssss depresttttttt bir haldeyimmmmm |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| Geçerken Uğradım ![]() |
yane butn istemedığımız şeylerı yoq edemeyız ama bazı şeylerı olumlu duşunerek hallede bılırız.su arada ismlerınızıde soyleyınde tanışılm kımseyı tanımıom |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: |
tam benım kafadansın ha hayata + bakmak ![]() tanısmak ıstıyorsan once tanısalım kaynasalım bolumune kendını tanıt daha sonra bızler de kendımızı tanıtırız |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
| Geçerken Uğradım ![]() | guzın abla
şaclar ıçın cozum bılmıom.benım saçlarımda dokuluyor.çozum bulun bbanada solesın. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
adım neslihan.samsun anadolu öğretmen lisendenim.15 yaşındaym.oldu mu? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
pardon lisesindenim dıcektım. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 |
| Çıldırtır ![]() |
sevgili güzin ablaa...bu PEKAKA DENEN Onun bunun cocuklarını öldürmek istiyorum...aslında insan öldürmek ve zarar vermek karakterim değildir..ancak bunlar insan sıfatından cıktıkları için..bunların kafalarını gövdesinden ayırsam günah olur mu?cok stresteyim dünden berii..bana ne önerirsiniz..bunlardan birkaçtane alıp meydana getirsek millet hırsını alsın nasıl olurr |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: |
Alıntı:
katılıyorum.. ama öldürerek değil bence o 12 canı kendi vüdumuzda yaşatıyormuş gibi daha canlı yaşayarak onları yok edebilriz... güzin abla haksızsam söle | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| Tecrübeli Üye ![]() Ruh Halim: |
Alıntı:
öle siz biliyosanız bana söleyin demek yok ben daha ne dertler anlatjam sana ne dertler dipnot: şakaydı şaka keşke buraya yazdıklarım kadar basit olsa başa çıkamadığım sorunlarım...Alıntı:
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | |
| Çıldırtır ![]() |
Alıntı:
| |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Sinema / Tv Forumunda Bulunan guzın abla Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sefgili güzin apla gene ben ..gerçi diğer sorularıma cvp bulamadım ama belki bu sefer dert bende derman sende hesabına bi ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |