Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan 50 ilk öpücük Konusunu Görüntülemektesiniz.=>50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
50 ilk öpücük 50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy. Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai'deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür. Henry için uzun süreli bir ilişki söz konusu değildir, zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska'ya tekneyle gidip morsların sualtı yaşamını inceleme hayallerini sekteye uğratır. Henry, rüyalarını gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştır ki, teknesi Sea Serpent (deniz Yılanı) bir talihsizlik yaşar ve Henry kendini Hukilau Café'de bulur. Buradaki müdavimler onu güvenmeyen bakışlarla süzerken, Henry'nin bakışlarıysa müşterilerden güzel Lucy Whitmore'a takılır. Henry, tek başına kahvaltı eden Lucy'ye görür görmez çarpılır. Genç kızın gözlemeleri metodik bir biçimde kesip mükemmel çadırlar haline getirişi ilgisini çeker ve Henry, ertesi gün tekrar Hukilau'ya gider. Lucy yine yalnız oturmuştur ve bu kez gözlemelerini mükemmel kulübeler haline getirmektedir. Gözleme kabininin kapısı bir türlü kapanmayınca, Henry bu fırsattan yararlanır ve Lucy'nin yanına gidip, kürdandan bir kapı menteşesi yapar. İki genç gözlemelerden ve deniz memelilerinden bahsederken, Henry, Lucy'ye gitgide daha büyük bir ilgi duymaya başlar. Oralı kızlarla çıkma konusundaki kuralını hiçe sayarak, Lucy'yi ertesi gün beraber kahvaltı etmeye davet eder. Ama bir sonraki gün Café'ye gidip, bir önceki günkü sohbetlerden söz edince, Lucy onun bir tür sapık olduğunu düşünür ve etraftan yardım ister. Henry'nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Henry anlar ki eğer Lucy'nini sevgisini kazanmak istiyorsa, hayatı boyunca her gün tekrar sıfırdan başlamak zorundadır. ![]() bu filmde drew e asık olmustumm ahhh ahhh filmm ckk hoss bi film iki sewdigim insn bir filmde bulusmus bu filmi belkide benim icin yapmıslarrr ck hos br duygusal komedi... Konu Frethax tarafından (31-07-2007 Saat 11:14 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| Frethax Üyemize Bu Mesajı İçin 2 Kişi Teşekkür Etti: | hidrOjen (06-10-2007), _ZeMHeRİİ_ (19-09-2007) |
| | #2 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
bekLediimden çok daha haarika bi fiLmdi yhaa...... adamın sevgisi fLan gerçkten müthişşş...... ![]() herkes izLemeLi bncee.... ben bayıLdmm...... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | |||
| |
Alıntı:
| |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
geçen tv de verince ben de izledim guzeldi vallah adamdaki sabıra da hayran kaldım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
saçma bi film bence | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
son yılların en ii romantik komedilerinden sayılıyr | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
güsel bir filmdi..adamdaki sabıra bende hayran kaldım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
izlemeyen herkese tavsiyemdir...romantik film sevenler için kaçırılmaz bir film..ama tanıtım yapılacak kadar yeni değil bence:S yok mu vizyon filmlerini takip eden birileri forumda..şöle arada bilgileniversek ? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cvp: 50 ilk öpücük lucy ve henry rollerine en çok yakışan iki insan seçilmiş ve böyle bir film ortaya çıkmış..gayet hoş bir filmdi..henry'deki ne sabırdır, neye güvenip de birgün sonra uyandığında lucy'nin onu hatırlamasını beklemektir bilemiyorum valla | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: 50 ilk öpücük valla bende bu film bayılmıştım yine verilsin yine zilerim senaryo çok orjinal oyuncularda mükemmel | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan 50 ilk öpücük Konusunu Görüntülemektesiniz.=>50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |