Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>şeytanın avukatını izlememiştim onu izledim 10 üzerinden 11 bile verilir sanırım konusmaları cok kaliteydi al pacino nun dandik filmi olamazdı ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
şeytanın avukatını izlememiştim onu izledim 10 üzerinden 11 bile verilir sanırım konusmaları cok kaliteydi al pacino nun dandik filmi olamazdı zaten olmamısta filmin muhtesem üclüsü (al pacino,keanu reeves ve charlize theron) bence süper bir iş çıkarmış | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
yarım saat once beyaz melek ı ızledım guzel yaa 10 uz 8 olabılırr ![]() hıcbırsey mukemmel deıldır yanii | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
demin izledim kurtlarla dans 10 üzerinden 100 veriom bi kere yayınlanmıstı dersler yüzünden izleyememiştim ama bidaa yayınlandı sans işte müthiş bi filim tavsiye ederim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
en son "sil baştan"ı izledim .. jim carrey oynuyo .. çok beğendim filmi .. 10 üzerndn 10 veriyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
en son uLak fiLmini izLedim 10 üzerinden 9 ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
The Game ..... 10 10 10 10 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
28 hafta sonra resident evil haricinde daha zombie filmi izlemeyi düsünmüyorum ısırıldıgı gıbı zombi olan canlılar dusunen hızlı konusan zombiler on üzerinden 6 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Çocuk'u izledim... film o kdr güzel değildi ama hayko gercekten ii bi oyuncuydu ona 10 üzernden 10 filme 10 üzernden 6 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
bende ulak filmini izledm..pek bişe anlamadm ama güzel film verdii msjlar güzel..10üzernden 6 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
ulakkk 10 üzerinden 8........ | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>şeytanın avukatını izlememiştim onu izledim 10 üzerinden 11 bile verilir sanırım konusmaları cok kaliteydi al pacino nun dandik filmi olamazdı ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |