Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Zor Ölüm 4,0 , Ben Efsaneyim İkisinede 10 üzerinden 9 u gözüm kapalı verebilirm...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #61 | ||
| |
Cvp: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden verecgnz puan? Zor Ölüm 4,0 , Ben Efsaneyim İkisinede 10 üzerinden 9 u gözüm kapalı verebilirm | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #62 | ||
| |
Cvp: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? Koku. küfredicem olmicak berbattı.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #63 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? The Mighty çok eski bir film bir çok kez izledim bence güzeldi 10 üzerinde 8,5 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #64 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? testere dört......tabii ki oooooon........ ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #65 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cvp: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? Edward Scissorhands yine johnny depp yine tim burton harika bir filmdi..johnny depp'in oyunculuğu falan.. 10 üzerinden 9.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #66 | ||
| |
Cevap: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? şimdikkk son olarak bir düzine kadar film izldeğim için hepsini yazmak istiyorum 23 jım carrey.. süper bir film 10 üzerinden 10 buçuk Diriliş lucy lıu.. yine süpere yakın bir film (bu filmi izledikten sonra kendimi daha bi kansız gördüm bi insandan o kadar kan çıkar mı ) x men hehehe bütün seriyi baştan sona izledim 10 üzerinden sonuncuya bi tek 8 gerisi 7 kanal d de yayınlandııı Van Helsing'i izledim 10 üzerinden 242463 saçma bir film evet ama yine de güzel valla hugh jackman hayranı olma yolunda adım adım ilerliyorum sıradaki hugh jackman filmim Prestij Konu Disibani tarafından (29-07-2008 Saat 10:21 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #67 | ||
| |
Cevap: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? bencede 23 süper bi film di tavsiye ediorum --- ben x ---diye bir film var onu izleyin harikaydı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #68 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? tepenin gözLeri 1.. ![]() ![]() korku değiL iğrençLik doLu bi fiLmdi ve hiçbi gizemi yoktu.. ![]() ![]() on üzerinden iki.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #69 | ||
| |
Cevap: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? En son MovieSmart'da Beşik diye bi film izlemiştim. 10 üzerinden 8 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #70 | ||
| |
Cevap: En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? tepenin gözleri.. aşırı derecede tavsiye edildikten sonra acaba yanlış filmi mi izliyoruz diye düşündüren iğrenç vahşet dolu psikopatça bi film..2'sine bile geçemedik o derece.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Zor Ölüm 4,0 , Ben Efsaneyim İkisinede 10 üzerinden 9 u gözüm kapalı verebilirm...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |