Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan 28 Hafta Sonra Konusunu Görüntülemektesiniz.=>28 Hafta Sonra 28 Weeks Later Yönetmen: Juan Carlos Fresnadillo Oyuncular: Robert Carlyle, Rose Byrne, Idris Elba... Tür: Korku / ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
28 Hafta Sonra 28 Weeks Later ![]() Yönetmen:Juan Carlos Fresnadillo Oyuncular:Robert Carlyle, Rose Byrne, Idris Elba... Tür: Korku / Gerilim / Bilim-kurgu Süre: 99 Dk. Yapım Yılı: 2007 Konu:Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır. Virüs yenilememiş, her zamankinden çok daha öldürücü olarak ortaya çıkmayı beklemektedir. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
ilgnçmiş... sağol bilal | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
28 Hafta Sonra vizyondamı filmin adımı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
eheheh panik yapma evet öle ![]() hee öle mi valla mı izleyelim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
ben bunu 28 hafta önce izledim desem atmış olurum ![]() ama nerden baksan bi 1,5 ay olmuşturr ![]() ![]() güzel filmm.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
artık zombi fimli izlemeyeceğim bu filmle zombiligi ayak altına aldılar cx cx zombi kosmaz düsünmez orda ki zombilere silah versen ates edecekler ayrıca ısırıldıgı gibi zombi oluyor digerleri filmin 10 dakikasını izledik daha sonrasına gönlümüz el vermedi nerde ölümcül deney nerde bu film... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | |||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Alıntı:
![]() izLemeye ne umutLarLa başLadım ne buLdum dediğim bi fiLmdi yani..![]() fiLmi bırakmadım ama aşırı saçmaydı... | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan 28 Hafta Sonra Konusunu Görüntülemektesiniz.=>28 Hafta Sonra 28 Weeks Later Yönetmen: Juan Carlos Fresnadillo Oyuncular: Robert Carlyle, Rose Byrne, Idris Elba... Tür: Korku / ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |