Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan ULak Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür : Dram / Fantastik Gösterim Tarihi : 25 Ocak 2008 Yönetmen : Çağan Irmak Senaryo : Çağan Irmak Müzik ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
Tür : Dram / Fantastik Gösterim Tarihi : 25 Ocak 2008 Yönetmen : Çağan Irmak Senaryo : Çağan Irmak Müzik : Evanthia Reboutsika Yapım : 2007, Türkiye Oyuncular :Çetin Tekindor , Yetkin Dikinciler , Hümeyra , Feride Çetin , Şerif Sezer , Zuhal Gencer , Selda Özer Ulak, Babam ve Oğlum filmiyle sinemada kendine has bir üslup oluşturan genç yönetmen Çağan Irmak'ın son filmi. Geçtiğimiz aylarda çektiği ilk uzun metrajlı filmle (Bana Şans Dile) ile karşımıza çıkan Çağan Irmak'ı Ulak adlı son filminde zamansız ve mekansız bir öyküyle iç içe buluyoruz. Zamansız ve mekânsız bir öykü… Düzeni yekten bozulmuş bir köye, köy köy dolaşan bir seyyahın, Zekeriya’nın gelişiyle ve beraberinde getirdiği sırlarla başlar film. Zekeriya ile gelen sırlar köye, geri dönülmez bir değişim yaşatacaktır. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
ben gittim ve beğendim fiLmi..çocukLar çok güzeL roL yapmışLar. tavsiye ederim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
evet güzel film..ben pek anlamadm ama olsun herkes cok begenio tavsiye ederm bende![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
pek anlamadığın filmi herkes beğendiği için mi tavsiye ediosun ? :S | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
sen sor dıye olmasın zahsenkk ![]() ![]() sonucta paylasım sıtesı kapiş istedımı ıstedım zmn ıstedım yerde bellı cerceveler ıcınde ıstedım seklde koyma hakkı var sanrsam ![]() veee tavsıye etme ![]() Konu __cEnqA__ tarafından (08-02-2008 Saat 10:37 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
yok ya o filme gidicektim de yorumlar önemliydi..hakkı olup olmaması değil konu nese başka bi film tercih ettik ztn | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
açıklama için saol ceren ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
yaaaaaaa ben gitmeye adam bulamıyom iyi mi la benle biri gelsin kaçacak film | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
diicek fazlaa bişee yokk sanırmm..çağan ynee bi tarihh yazmşş resmnn..mutlaka gitmelisnzz.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
ya biri der paranıza yazık biri der harikaa biri anlamaz tavsiye eder....bu ne yaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan ULak Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür : Dram / Fantastik Gösterim Tarihi : 25 Ocak 2008 Yönetmen : Çağan Irmak Senaryo : Çağan Irmak Müzik ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |