Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Maskeli BEŞLER kıbrıs Konusunu Görüntülemektesiniz.=>maskeli beşelr kıbrıs adlı sinemeyı seyrettim konu butunluğu yok ama izlemeye değer film yinede oyuncuları bakımdan. en çok hoşuma giden ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Maskeli BEŞLER kıbrıs maskeli beşelr kıbrıs adlı sinemeyı seyrettim konu butunluğu yok ama izlemeye değer film yinede oyuncuları bakımdan. en çok hoşuma giden kişi tam anlamıyla DENİZ AKKAYA filmi sürükleyuen kişi ve rolunu çok iyi yapmış | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Bence İğrenc Bir Filimdi bahsettıgın gıbı ne konusu var ne bilmem neyi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
o adamların filmine gidilmez oraya verilen parayı acırım o zamana acırım en son hababam sınıfı üç bucuga gitmiştim ahhh yarabbim nasıl bir günah işlemişimde bu acıyı çektirdin bana sonra amerikalılar karadenizde 2 5+5=10 ytl bosu bosuna gitti hemde iğrenç filmlere gitti zaten peker açıkalın kadar seviyesiz bir insan tanımadım eger bir filmde oynuyorsa kesinlikle izlenmez | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
daha önce soylemedın kı ne bılım tecrubemız de yoktu (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
ya aslında ben para vermedim filme askerde olduğum için bize ücrtetsiz yani benim boşu boşuna param gitmemiş olmamadı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Maskeli BEŞLER kıbrıs filme gülmek için gitiim ama malesef gülüncek bi film deilmişş maskeli beşler ırak bin kat daha güseldi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Maskeli BEŞLER kıbrıs sevmedim sevemedim böyle filmleri.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Maskeli BEŞLER kıbrıs Konusunu Görüntülemektesiniz.=>maskeli beşelr kıbrıs adlı sinemeyı seyrettim konu butunluğu yok ama izlemeye değer film yinede oyuncuları bakımdan. en çok hoşuma giden ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |