Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan recep ivedik:D:D:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar tamamen gülmek değil kendini kaybetmek için tasarlanmıs bi film bi insann gülmekten yüzü ağrırsa bu filmde morarır desek yerinde ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
recep ivedik:D:D:D arkadaslar tamamen gülmek değil kendini kaybetmek için tasarlanmıs bi film bi insann gülmekten yüzü ağrırsa bu filmde morarır desek yerinde kesinlikle sinemada izleyin derim filmin sahnelerini hatırlayamıyosun çünkü heryeri komedi | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Kesinlikle katılıyorum bende yeni ziledim bu kadar komik mi olur bir film yaa çok komikti ağrılar girdi karnıma ![]() ![]() tavsiye ederim herkese... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
GeRçEkTeN kOmİk YaA... gÜlMeqTN gÖzLeRmDeN yAşLaR bOşAlDı (: KeSnlİkLe TaVSİe EdErM ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
hala anlamıyorum ben ya hayatımda bu kadar gereksiz ve seviyesiz bir film görmedim ben..konuşma yerine gonuşma leyyynn deyince komik oluo milletin komiklik anlayışı da bi farklı..çok normalmiş gibi adam argo konuşabilio..herkes de gülüo..ohh ne güzel valla! sevmedim öyle bir filme de ölsem para vermem! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | |||
| |
Alıntı:
ne yazık ki bende kelimesi kelimesine katılıyorum sedaya.. çok üzgünüm ama şahanı sevmeme rağmen böyle filmlerin insaın espiri kalitesini de düşüreceğine inanıyorum tabi küfür ederek güldürmek ne kadar akla mantığa uyar bilmem neyse beğenen gitsin beğenmeler belirtsin ziyan yok... | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
az kalsın film bulamadıgımız için bu filme giriyorduk ama son anda karar değiştirdik... Popüler kültüre bu şekilde yön veriyorlar fragmanında vardı adını söylüyor adam sonra koyimde tur at diye cevap veriyor sanırım filmin özeti bu ama fragmanın sonunda facebookla ilgili bir şey vardı cok hosuma gitmişti o kısım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: recep ivedik:D:D:D Abartıyorsunuz arkadaşlar yaa filmin zaten böyle olması beklenirdiki hakaret her filmde olan bir şeydir cem yılmaz sövünce haha hihi şahan sövünce seviyesiz şey mi oldu filmde argo kullanmak olağan birşeydir yaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: recep ivedik:D:D:D arkadaşlarla brlikte gıttık gıtmeden fregmanını izleme fırsatım olmamıstı ama daha sonradan bıryerde karsıma cıktı furkanın dedıgı facebook seyını frgmanda gordum de filmde goremedim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan recep ivedik:D:D:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar tamamen gülmek değil kendini kaybetmek için tasarlanmıs bi film bi insann gülmekten yüzü ağrırsa bu filmde morarır desek yerinde ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |