Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür: Suç, Müzikal Yönetmen: Tim Burton Senaryo: John Logan Müzik: Stephen Sondheim Oyuncular: Johnny Depp (Sweeney Todd) , Helena Bonham ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi Tür: Suç, Müzikal Yönetmen: Tim Burton Senaryo: John Logan Müzik: Stephen Sondheim Oyuncular: Johnny Depp (Sweeney Todd) , Helena Bonham Carter (Mrs. Lovett) , Alan Rickman (Yargıç Turpin) , Timothy Spall (Beadle Bamford) , Sacha Baron Cohen (Adolfo Pirelli) , Jayne Wisener (Johanna) , Jamie Campbell Bower (Anthony Hope) ![]() Tim Burton ve Johnny Depp'i yeniden bir araya getiren Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi 15 Şubat 2008'de vizyona girdi! Christopher Bond’un oyununa dayanan orijinal Sweeney Todd, 1979 yılında Broadway’de gösterime girdi ve 8 dalda Tony Ödülü kazandı. Bunlardan biri de En İyi Müzik dalındaydı. Gösterinin komedi, drama ve korku unsurları Sondheim’ın film müziğini andıran çalışmalarıyla bütünlendi. Dünyada yüzlerce kez sahnelenen müzikal son olarak New York tiyatro izleyicisiyle buluştu. Depp, haksız yere hapse gönderilen, ve sadece bu acımasız ceza için değil, karısı ile kızına olanların üzücü sonuçları için de intikam yemini eden Benjamin Barker’ı, Helena Bonham Carter ise onun saplantılı ölçüde kararlı suç ortağı Bayan Nellie Lovett’ı canlandırıyor. Barker, Sweeney Todd kimliğine bürünerek Bayan Lovett’ın pastanesinin üzerindeki, eskiden kendine ait olan berber dükkanına geri döner. Amacı, karısı Lucy’yi ve küçük kızını ondan çalmak için alçak yardımcısı Beadle Bamford’la (Timothy Spall) birlikte kendisini uydurma bir suçla uzaklara gönderen Yargıç Turpin’i (Alan Rickman) gözlemektir. Zaman geçtikçe Sweneey ve Lovett ilginç bir ortaklığa adım atacaklardır. Konu 2zin1i tarafından (17-07-2008 Saat 02:48 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
bir filmde tim burton imzası varsa izlemek lazım önüne çıkan engellerin üzerinden zıplamak lazım gerekiyorsa zıplamak filme bilet vermeyen gişe sorumlusuyla kavga etmek lazım geliyorsa kavga etmek korsancılıga başvurmak gerekiyorsa en azılı korsan olmak lazım yeterlidir sanırım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
valla güzel bi film diye düşünmüyor değilim ama ne zaman gitcem kimle gitcem işte burda bi tıkanıklık yaşanıyor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa izledim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayatımda hiç bu kadar güzel bi korku gerlim neyse artık filmi izlememiştim johnny deep e bir kez daha hayran kaldım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi çok saçma ama çok komik,çok güzel bir film | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cvp: Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi evet müzikal yaa bunu türkçeye çevirmeye kalsalar çok pahalıya patlar zannımca | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cvp: Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi Türkçeye çevirmemeşlerinin nedeni o müzikalin türkçe'ye çevrilmesi durumunda tim burton'ın bu konuyla tekrar ilgilenmesi ona göre söz yazdırması v.s gerektiğindendir aynı sözler Türkçe yapılırsa o müzikala uymaz I feel you Johanna yı seni anlıyorum Johanna diyerek ne kadar güzel söyleyebiliriz ki | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cvp: Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi bende ondan bahsediyorum hiç hoş olmaz filmin sihri mi kaçar işte ondan | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi izledim bugün. gerçekten süper ötesiydi bence. furkanın iletideki i feel you johannayı da anladım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür: Suç, Müzikal Yönetmen: Tim Burton Senaryo: John Logan Müzik: Stephen Sondheim Oyuncular: Johnny Depp (Sweeney Todd) , Helena Bonham ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |