Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Günahkarlar Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Vizyon tarihi: 14 Mart 2008 Yönetmen: Wai-keung Lau Senaryo: Hans Bauer, Craig Mitchell Müzik: Guy Farley Görüntü yönetmeni: Enrique Chediak ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Günahkarlar Vizyon tarihi: 14 Mart 2008 Yönetmen: Wai-keung Lau Senaryo: Hans Bauer, Craig Mitchell Müzik: Guy Farley Görüntü yönetmeni: Enrique Chediak Tür: Dram Oyuncular: Richard Gere, Claire Danes, Ray Wise, Kadee Strickland, Avril Lavigne, Russell Sams ![]() Günahkarlar, yıllarca cinsel suç işleyenleri yakalamaya çalışmakla ruhunda derin yaralar açılmış paranoyak ajan Errol Babbage'in hikayesini anlatıyor. Errol Babbage bir yandan ajandasındaki suçlulardan biri tarafından kaçırıldığına emin olduğu bir kızı bulmaya çalışırken, bir yandan da kendi iç dünyasına karşı savaş vermektedir. Errol’ın yanında çaylak olarak çalışmakta olan Allison Lowry, bir yandan işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmeye, bir yandan da üstü olan ajanı kanunun ve tabi ki aklı selimliğin yanında tutmaya çalışmaktadır. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cevap: Günahkarlar hım ilgnç bi film.... ama benim vaktim yok | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Günahkarlar melike kızım biz ne etcez ya Öss den sonra her filme gitcem diyorum kendi kendime ![]() tanıtım için de tsekkurler 2z | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Günahkarlar Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Vizyon tarihi: 14 Mart 2008 Yönetmen: Wai-keung Lau Senaryo: Hans Bauer, Craig Mitchell Müzik: Guy Farley Görüntü yönetmeni: Enrique Chediak ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |