Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan cennet Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | |||||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
29 yaşındaki Can, geri zekâlı olmasına rağmen büyük bir hayal gücüne sahiptir. Annesi öldüğünde yaşadığı travma sonucu kimseyle iletişime giremediği bir çocukluk geçirmiş, kendisine ait bir cennet yaratmıştır. Bir gün cennetinde güzel bir kızın da ona eşlik ettiğini fark eder... Yönetmen Biray Dalkıran Senaryo Burak Sesli Oyuncular Engin Altan Düzyatan Zeynep Papuççuoğlu Fahriye Evcen Şendoğan Öksöz Aytaç Ağırlar Tür Dram - Psikolojik Görüntü Yönetmeni Aşkın Sağıroğlu Gösterim Tarihi 11 Nisan 2008 Cuma Ülke Türkiye Yıl 2007 | |||||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik | ||||||
| asude Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | PüSküLLü (15-04-2008) |
| | #2 | ||
| |
Cevap: cennet ayyy ben çokmerak ediyorum bu filmiiiiiiii:/ | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: cennet çok qüzeL bi fiLme benziyo qerçekten.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
Cevap: cennet evet bende çok merak ettim.konusu aLışıLmışın dışında bir türk fiLmi.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cevap: cennet konusu gselmişş....merak ettim... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: cennet BuNun KoNUSu Çok GuSel Ya VidYonUn HepSini SeyRedemeDim Ama O da GuZel Buna GiTMeLiyİm Ben | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan cennet Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |