Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Macera Adası (Nim’s Island) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | |||||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Macera Adası (Nim’s Island)
Vizyon tarihi: 18 Nisan 2008 Yönetmen: Jennifer Flackett, Mark Levin Senaryo: Joseph Kwong, Paula Mazur Müzik: Patrick Doyle Görüntü yönetmeni: Stuart Dryburgh Tür: Macera, Komedi, Aile Oyuncular: Jodie Foster, Gerard Butler, Abigail Breslin, Morgan Griffin, Christopher Baker, Mark Brady ![]() Yönetmenliğini Jennifer Flackett ile Mark Levin’ın üstlendiği filmde başrolerde Abigail Breslin, Jodie Foster, Gerard Butler ile Morgan Griffin rol alıyor. "Nim’in Adası" maceraların hüküm sürdüğü egzotik bir adadır. Burada Nim adlı özgür ruhlu ve enerjik bir genç kız yaşar. Çevresi egzotik hayvan dostlarıyla doludur. İlhamını efsanelerden ve kitaplarından alır. Favori edebiyat kahramanı, dünyanın en büyük maceraperesti olan Alex Rover’dır. Yaşadığı tropik ada tehdit altına girince yardım etmesi için kahramanına başvurur. Konu asude tarafından (25-04-2008 Saat 10:30 PM ) değiştirilmiştir.. | |||||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik | ||||||
| 2zin1i Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | PüSküLLü (14-05-2008) |
| | #2 | ||
| |
Cevap: Macera Adası (Nim’s Island) GeÇeN HafTA Gittİm ve KeyiFLe İzLedim Hoş Bir FilM di Ama SonU BağLayıCı DeğiLdi :=) | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Macera Adası (Nim’s Island) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |