Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan horton Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | |||||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
![]() Vizyon Tarihi : 18 Nisan 2008 Süresi : 88 dak. Yönetmen : Jimmy Hayward, Steve Martino Tür : Animasyon / Aile / Macera Senaryo : Dr. Seuss (Kitap), Cinco Paul, Ken Daurio Müzik : John Powell Yapım : 2008, ABD Oyuncular : Steve Carell, Jim Carrey, Jaime Pressly, Dane Cook, Will Arnett, Jonah Hill, Isla Fisher, Dan Fogler, Amy Poehler, Charles Osgood Müzik : John Powell Bir gün fil Horton bir toz zerresinden gelen yardim çigligi duyar. Kimseyi görmemesine ragmen ona yardim etmeye karar verir. Görünce anlar ki , toz zerrecigi ‘Kimlersehri’nde yasayan ‘Kimler’in evidir. Horton, Kimler ve onlarin evini korumaya yardim etme karari alir ama bu ona, zerrenin üzerinde herhangi bir seyin hayatta kalabilecegini reddeden komsularinin eziyetinden baska bir sey kazandirmayacaktir. Horton , “Ne de olsa insan insandir, ne kadar küçük olsa da” sözüne inanir ve onlara arka çikmaya devam eder.. | |||||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik | ||||||
| | #2 | ||
| |
Cevap: horton gerçekten çok güzel.bunu izlemeye çalışırım.sağol | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan horton Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |