Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan three robbers ((üç haydut)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Vizyon tarihi: 16 Mayıs 2008 Yönetmen: Hayo Freitag Senaryo : Hayo Freitag, Tomi Ungerer Müzik: Kenneth Pattengale Tü...
| |||||||
| Kayıt | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünün Mesajları |
Hızlı Kayıt Paneli |
| | #1 (mesaj linki) |
| Moderator ![]() | three robbers ((üç haydut))
Vizyon tarihi: 16 Mayıs 2008 Yönetmen: Hayo Freitag Senaryo : Hayo Freitag, Tomi Ungerer Müzik: Kenneth Pattengale Tür: Animasyon, Komedi Yapım: Almanya 2007 75 dakika (Renkli) Dil:Almanca ![]() Hayo Freitag’ın yönettiği ve Müşfik Kenter, Oya Küçümen, Nilgün Kasapbaşoğlu ile Haldun Ergüvenç’in seslendirdiği animasyon film "Üç Haydut", 20. yüzyılın önde gelen sanatçılarından, yazar, ressam, heykeltıraş ve illüstratör Tomi Ungerer'in 2 milyondan fazla satan ve 18 farklı dile çevrilen resimli çocuk kitabı "Üç Haydut"un sinema uyarlaması. "Üç Haydut", çocuklara has başkaldırıyı şairane hayallerle birleştiren bir animasyon. İlk kez 1961 yılında yayımlanan "Üç Haydut", daha önce pek çok defa beyazperdeye aktarılmak istendi. Ancak Tomi Ungerer, bu eserinin uzun metraja, hak ettiği şekilde dönüştürülebileceği konusunda kaygılıydı. Karanlık ormanlarda Üç Haydut yaşarmış. Bir gün karşılarına çıkan arabada çalacak hiçbir şey bulamayınca, küçük yolcu Tiffany’yi kaçırmışlar. Ve işte asıl macera o zaman başlamış, çünkü küçük yetim Tiffany korkmadığı gibi, yeni bir aile buldum diye sevinmiş. Yanlarında Tiffany ile mağaralarına geri dönen Üç Haydut ise, hayatlarının hiç tahmin etmedikleri şekilde değişeceğinin henüz farkında bile değilmiş. Bu mesaj en son " 18-05-2008 " tarihinde saat 06:37 PM itibariyle 2zin1i tarafından düzenlenmiştir.... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (mesaj linki) |
| kaçınnnn geliyorrr ![]() | Cevap: three robbers ((üç haydut))
tamam itiraf ediyorum bunu da çok merak ediyorum of of çizgi film bi tutku ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (mesaj linki) |
| Moderator ![]() | Cevap: three robbers ((üç haydut))
niye böyLe of'Ladın ki.. ![]() ![]() bizim yaşımızda çizgi fiLm izLenmez mi,hıh..![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen üye sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan three robbers ((üç haydut)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Vizyon tarihi: 16 Mayıs 2008 Yönetmen: Hayo Freitag Senaryo : Hayo Freitag, Tomi Ungerer Müzik: Kenneth Pattengale Tü...
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |