Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan musaLLat Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür : Korku Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007 Yönetmen : Alper Mestçi Senaryo : Alper Mestçi Görüntü Yönetmeni : ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| Moderator ![]() | musaLLat
Tür : Korku Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007 Yönetmen : Alper Mestçi Senaryo : Alper Mestçi Görüntü Yönetmeni : Feza Çaldıran Müzik : Reşit Özdamla Yapım : 2007, Türkiye Oyuncular : Burak Özçivit , Biğkem Karavus , Kurtuluş Şakirağaoğlu Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan Suat ve Nurcan, yaşadıkları köyde mutlu bir yaşam sürmektedirler. Herkesin gıpta ile izledikleri aşklarını artık evlilikle taçlandırma zamanları gelmiştir. Fakat mutlu çiftin bu kararı alması ile başlarına büyük bir bela musallat olur. Başka dünyalardan gelen bir varlık, çevrelerinde açıklaması imkansız olaylara neden olacak ve çiftin tüm yaşamını etkileyecektir. Artık ne yaşamları ne de aşkları eskisi gibi huzur dolu değildir. Gen filminin senaristlerinden olan Alper Mestçi'nin ilk filmi olan Musallat, Mia Film'den Banu Akdeniz ve yapım ortağı Murat Toktamışoğlu'nun yapımcılığında, genç bir oyuncu kadrosuna sahip |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Moderator ![]() | Cvp: musaLLat
hiç korkmadım hiç anLamadım hiç beğenmedim... ![]() ![]() yaa bir korku fiLmi ancak bu kadar komik oLabiLirdi bence......ne b'Liim böyLe korku sahnesi diye çektikLeri sahneLerde gerçekten epey güLdüm yani......çok yapmacık geLdi fiLm bana her sahnesiyLe((bebeğe bıçağın sapLanmasında "ayyy" dedim ama onu saymıyorum... insâni bi tepkiydi sadece..![]() ))....neyse kısacası ben hiç sevmedim kimseye de tavsiye etmiyorum...... tercih sizin tabi....![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: musaLLat
halk in cin olaylarını seviyor.. popülariteye göre bi eğilim olmuş yani |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| doğmadım büyüdüm.. ![]() | Cvp: musaLLat
gitmek için çabaladım bu filme.. ama sevgili bi arkadaşımızın korkları üzerine vaz geçildi onun yerine 120 ye gitmiştik neyse gitmedğim için de açıkçası pişman değilim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan musaLLat Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür : Korku Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007 Yönetmen : Alper Mestçi Senaryo : Alper Mestçi Görüntü Yönetmeni : ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |