Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan hitch ((aşk doktoru)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Vizyon tarihi: 18 Mart 2005 Yönetmen: Andy Tennant Senaryo : Kevin Bisch Görüntü yönetmeni: Andrew Dunn Müzik: Alan Elliott, George ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
hitch ((aşk doktoru)) Vizyon tarihi: 18 Mart 2005 Yönetmen: Andy Tennant Senaryo : Kevin Bisch Görüntü yönetmeni: Andrew Dunn Müzik: Alan Elliott, George Fenton Tür: Romantik, Komedi Yapım: ABD 2005 115 dakika (Renkli) Dil: İngilizce Dağıtıcı Firmalar: Warner Bros Internet adresi: www.sonypictures.com/movies/hitch/ Erkeklerin hayallerindeki kadına ulaşmalarını sağlayan efsanevi 'aşk doktoru' Alex 'Hitch' Hitchens'ın yeni müşterisi, Allegra Cole adlı baştan çıkarıcı bir ünlüye takıntı düzeyinde aşık olan muhasebeci Albert'tır. Ancak 'Hitch', Allegra'nın peşinde dolaşan dedikodu köşesi yazarı Sara'ya gönlünü kaptırınca kimin hasta kimin doktor olduğu birbirine karışır. ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: hitch ((aşk doktoru)) epey merak ettiğim ama fırsat buLup izLeyemediğim bi fiLmdi....dün kanaL d'de verdiLer oturdum izLedim ve gerçekten çok beğendim.... ![]() çok komik çok tatLı bi fiLmdi..... güLmek,eğLenmek isteyen herkese tavsiye ederim... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan hitch ((aşk doktoru)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Vizyon tarihi: 18 Mart 2005 Yönetmen: Andy Tennant Senaryo : Kevin Bisch Görüntü yönetmeni: Andrew Dunn Müzik: Alan Elliott, George ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |