Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan beter böcek ((beetLejuice)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür : Komedi / Fantastik / Korku Yönetmen : Tim Burton Senaryo : Larry Wilson , Warren Skaaren , Tim ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
beter böcek ((beetLejuice)) Tür : Komedi / Fantastik / Korku Yönetmen : Tim Burton Senaryo : Larry Wilson , Warren Skaaren , Tim Burton Görüntü Yönetmeni : Thomas E. Ackerman Müzik : Danny Elfman Yapım : 1988, ABD , 92 dk. Oyuncular : Michael Keaton (Beterböcek) , Geena Davis (Barbara Maitland) , Alec Baldwin (Adam Maitland) , Winona Ryder (Lydia Deitz) Barbara (Geena Davis) ve Adam Maitland (Alec Baldwin), birbirine aşık yeni evli bir çifttir. Bir araba kazasında öldüklerinde New England'da yaşamakta oldukları dünya güzeli kır evlerinde hayalet olarak hapis kalırlar. Ev satılınca yeni sahipleri sinir bozucu yuppie ailesi Deetz ve hüzünlü gotik kızları Lydia (Winona Rider) bütün huzurlarını kaçırır. Ne yazık ki, Barbara ve Adam, evin yeni sahiplerini korkutup kaçırmak için, hayalet olarak biraz fazla iyi ve kibardırlar. Başarısız olduklarında bu işi hortlak dünyasının haşarı ismi Beetlejuice/Beterböcek'e (Michael Keaton) havale ederler. Nasıl bir belaya bulaştıklarından ise henüz habersizdirler... Beterböcek, hem 80'lerin hem de Tim Burton'ın en sevilen filmlerinden biri. Çılgınca komik ve stilize. ![]() ![]() ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Cevap: beter böcek ((beetLejuice)) "shake senora" kısmını youtube'da izLediğimden beri merak ediyodum bu fiLmi.....dün izLemek nasip oLdu sonunda.. ![]() eski oLmasına rağmen gerçekten çok komik çok tatLı çok eğLenceLi bi fiLmdi.....![]() ![]() ![]() ![]() ben bayıLdım....=) özeLLikLe şu şarkıLar ve dansLar gerçekten çok eğLenceLiydi....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: beter böcek ((beetLejuice)) yuupppppiiiiiiiii seviyorum seviyorum veeeeee seviyorum ben 6-7 yaşlarındaken izlemiştim ilk gecenin bi yarısı annem yanımda amaa uyuyorrr o zamanlar acayip tırsmıştım bi anda bilmiyorum acep neden ama yine de yıkılmadan izlemiştim kendimde guru duydum tabi o gece anneme nasıl sarıldım bilmiyorum öcü daa sonuçta harika bir filmdi yaa valla izleyeceğim yine hiç kaçırmam beter böcek benim ilk aşkım o evlenmeye çalıştığı gız ben olmak isterdim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Cevap: beter böcek ((beetLejuice)) koptum yaa... gerçekten tam da aşık oLunucak bi tip...![]() ![]() ![]() ![]() buarada ben o kızın masada yemek yerkenki şapkasına koptum epey... önüne tüLünü de asmış...![]() gotik insan sonuçta...![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: beter böcek ((beetLejuice)) heeeeeeeeeee ne zamandıııı buuu ay çok panik oldummilk aşkımı yıllar sonra bi kez daha izleme fırsatı buluyorum kaçarsa ya bu akşam mı hangi akşam gösteriliyorrr | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Cevap: beter böcek ((beetLejuice)) vaLLa ben bi hafta faLan önce izLedim sanırım.. yani bu başLığı açmadan bi gün önce işte..![]() ![]() tnt'deydi.....![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: beter böcek ((beetLejuice)) pöft kanalları karıştırdım ben o akşam da sonraki akşamda aklımda ne alakaysa kanal d olarak kalmış bekledim kaçırdım sandım sonra bi msjj daha atayım dedim tnt olduğunu unutmuşum neyse ya alırım cd sini izlerim hevesim geçer | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cvp: beter böcek ((beetLejuice)) haha süper bir filmdi bende epey küçüktüm ilk izlediğimde tırsmıştım bende yaratıklar falan mezar var sonuçta ama harikaydı !!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan beter böcek ((beetLejuice)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür : Komedi / Fantastik / Korku Yönetmen : Tim Burton Senaryo : Larry Wilson , Warren Skaaren , Tim ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |