Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Gölgeler (Senki) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür: Gerilim / Korku / Dram / Gizem Gösterim Tarihi: 3 Ekim 2008 Yönetmen: Milcho Manchevski Senaryo: Milcho Manchevski Görüntü ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Gölgeler (Senki) Tür: Gerilim / Korku / Dram / Gizem Gösterim Tarihi: 3 Ekim 2008 Yönetmen: Milcho Manchevski Senaryo: Milcho Manchevski Görüntü Yönetmeni: Fabio Cianchetti Müzik: Ryan Shore Oyuncular: Borce Nacev (Dr Lazar Perkov) , Vesna Stanojevska (Menka) , Sabina Ajrula (Dr. Vera Perkova) , Salaetin Bilal (Gerasim) , Ratka Radmanovic (Kalina) ![]() “Gölgeler”, korkunç bir araba kazasından kurtulduktan sonra hayatı değişen Lazar’ın hikâyesini anlatıyor. Lazar, tuhaf insanlarla tanışır: Yaşlı, bebekli bir adam, unutulmuş bir lehçe konuşan ihtiyar bir kadın, hazin bir sırrı olan genç ve güzel bir kadın. Bu insanlar neden onu seçmiştir? Bu soruya cevap verebilmek için Lazar büyümeli ve olmak istediği adam olmalıdır. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cevap: Gölgeler (Senki) Bu açıklama yazısını okurken arkada bir gerilim müziği olsa harika olurdu hani Konusu güzelmiş aslında afişte yazan yazıyı da beğendim lakin gidemem... Yine de izleyen olursa yorumları beklerim. şahsen gidemedim diye üzülmek ya da gitmedim evvet diye sevimek istiyorum | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| (senki), gölgeler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan Gölgeler (Senki) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tür: Gerilim / Korku / Dram / Gizem Gösterim Tarihi: 3 Ekim 2008 Yönetmen: Milcho Manchevski Senaryo: Milcho Manchevski Görüntü ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |