ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan Elveda zalim forum:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar buraya ilk bahattinnn nickiyle katıldım sonra yeni hesap alıp king_nothing adıyla aranıza katıldım fakat şimdi size veda ediorum çok ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
la bahattin dur nere gidion sen yokken kimle forumoyunlarını rehin alıcam ben bu site sensiz olmaz bahattin artık özleştin bu forumla sen bırakıp gidemezsin | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
yanlış yaptın ! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
yolun açık olsunn ..yaz geldi ..millet teker teker dökülüyorr nese bizbizeyin gençlik:P | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
nereyee yhaa!! niee herkss teker teker ayrılıoo...:S | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Ayrılan 3 Arkadaş Bildiğim Kadarıyla Bırbırıyle cok ıyı Arkadaslar Yanı Elbet Bır bıldıklerı vardır onun ıcın verılen karara saygı duyarım ayrıca bana tesekkur etmene gerek yok bahattın ne yaptıysam forum ıcın daha rahat huzurlu bı ortamda vakıt gecırmek ve gecırmenızı saglamak ıcın bazı yerlerde yanlıslarımız olmus olabılır onlar ıcınde kusura bakmayın .. dedıgım gıbı karar sızlerın foruma gecen emeklerın ıcın sanada tesekkur ederım ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan Elveda zalim forum:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar buraya ilk bahattinnn nickiyle katıldım sonra yeni hesap alıp king_nothing adıyla aranıza katıldım fakat şimdi size veda ediorum çok ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |