Konu Kapatılmıştır
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 26 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 10

Konu: Ve Son...

Frethax
    Guest Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ve Son...

öncelikle sizlere arkadaslarım değil de kardeşlerim diye seslenmek istiyorum diyoruz ya forumojen ailesi diye bence üyeleri kandırmak için söylenen bir yalan değil bu harbiden aileyiz

Lise ikide dershanede söylemiştim bilale site fikrini okulu toplayalım vallaha bak çök güzel olur diye bilal tamam falan dedi sonra bir gün geldi siteyi kurdum dedi o siteyle çok şey değişti artık okulun en populer 3 kişisi sitenin 3 admini olmuştu Bilal,Ben,Erman(bu arada kendimizi övmek için yazmadım bunu isteyen biri varsa araştırabilir) sitede acayip eğleniyorduk gece 12.00 sularında hadi okey oynayalım edalarıyla topic actıgımızda cevap bulup mac yapabiliyorduk sitenin lise hayatıma farklı bir renk getirdiği gerçeğini de görmezden gelemem bundan on sene sonra benim için tbal.net.tc ve forumojen unutamadıgım iki büyük efsane olarak kalacak...

forumojen i kurma fikri bilale aitti kurduk iyi kötü birinci yılımıza geldik üyelerde iki bin sayısını devirdik sitenin üye sayısı artsın diye tekrar tekrar biz kayıt olmadık ve sanırım artık sitenin kişi veya kişilere ihtiyacı yok diye düşünüyorum çünkü sitenin çok değerli bir administratorü(anestetic)var ve sitenin sürekli login olan küçümsenmeyecek kadar çok üyesi var...

VE sanırım sonuç siteyi bırakıyorum çünkü artık internette yürümek istediğim yol forumojenle kesişiyor artık kendimi münazara eğitimlerine ve araştırmalarıma vermem gerekiyor

Bunun benim için ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz tbal.net.tc de ilk 1000 msj sayıma ulaştığımda duyduğum sevinci hala hatırlıyorum okulda cin çağırma organizasyonu hala aklımda geceleri topic açmak için sabah olana kadar yazı okudugum günlerde oldu ama sanırım oyun sona erdi perde kapanıyor perdenin önünde bir admin olarak son konuşmamı yapıyorum....

her şey için herkese teşekkür ederim bir abi ya da kardeş olarak her konuda sizlere yardım etmek için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim e-mail adresim vs profilimde kayıtlı ihtiyacı olanlar için...

Kardeşlerim Kendinize İyi Bakın...

Furkan EMİR(Frethax)

EMR
    EMR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Bağımlı Üye EMR has a spectacular aura about EMR has a spectacular aura about EMR has a spectacular aura about EMR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    54
    Aldığı Teşekkür: 66
    abi bizi gitmesen iyi olurdu ama senin tercihin illede gitcem diosan arkandayım kardeşin olarak forumojen bi ailedir sende buzamna kadar bu ailenin en ünlü simalarındandın...forumojen anlamı olmasada frethax ismini hiç unutmayacak...

ilk güle güle msjını kardeşin olarakdan bn yazmak istedim

Kıdemli Üye asilturk is a jewel in the rough asilturk is a jewel in the rough asilturk is a jewel in the rough asilturk is a jewel in the rough asilturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    365
    Aldığı Teşekkür: 87
    Blog Başlıkları
    5
    yolun açık olsun ne diyelim selametle kal....

Frethax
    Guest Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Siteyi bırakmıyorum
    --------------------
    sanırım daha yeni başladık arkamızdan bunca şey söylenirken kardeslerimi yalnız bırakmak olmaz sizleyim!!!
    ------------------
    bırakmamamda üzerimde etkili olan insanlara tsk ederim(ve son msjı icin zahsenk e )

-----------------

Kadrolu Üye The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    920
    Aldığı Teşekkür: 669
    heh ii yhaa furkan abi sensiz forummu olr yhaa .. =)

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38
    konuya daha once bakmıstım ama bıse yazmadım sanki bıseler dogdu içime

frethax bişelere beraber karar verdıysek bişelerede beraber karar vermemız gerekır tamam mı lan !! (:
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

zindanzade fgfbbu is just really nice fgfbbu is just really nice fgfbbu is just really nice fgfbbu is just really nice fgfbbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    20
    Aldığı Teşekkür: 80
    furkan abim bnmmm =))
    We live in beatiful world.
    Yeah we do
    Yeah we do

Güzel bir dünyada yaşıyor muyuz ?

Her şey hayal ederek başlar.
    Korkma

EMR
    EMR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Bağımlı Üye EMR has a spectacular aura about EMR has a spectacular aura about EMR has a spectacular aura about EMR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    54
    Aldığı Teşekkür: 66
    şaka yaptım biliodum gitmiceini

Kıdemli Üye samwolf722_mm has a spectacular aura about samwolf722_mm has a spectacular aura about samwolf722_mm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    252
    Aldığı Teşekkür: 69
    furkan abi aramızda kalman cok güzel oldu bu sitenin bir admini o sitenin yöneticisi demektir sen olmassan bu sitede olmayacaktır heralde
    herseye rağmen kalman cok güsel

sametyavuz
    mclarenmercedes ClS 63 AmG
    Korkmaktan kork,Utanmaktan utan.

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13
    forumojen bağımlılık yapar istesende ayrılamazsın
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Konu Kapatılmıştır
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonuncuSonuncu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)