öncelikle sizlere arkadaslarım değil de kardeşlerim diye seslenmek istiyorum diyoruz ya forumojen ailesi diye bence üyeleri kandırmak için söylenen bir yalan değil bu harbiden aileyiz
Lise ikide dershanede söylemiştim bilale site fikrini okulu toplayalım vallaha bak çök güzel olur diye bilal tamam falan dedi sonra bir gün geldi siteyi kurdum dedi o siteyle çok şey değişti artık okulun en populer 3 kişisi sitenin 3 admini olmuştu Bilal,Ben,Erman(bu arada kendimizi övmek için yazmadım bunu isteyen biri varsa araştırabilir) sitede acayip eğleniyorduk gece 12.00 sularında hadi okey oynayalım edalarıyla topic actıgımızda cevap bulup mac yapabiliyorduk sitenin lise hayatıma farklı bir renk getirdiği gerçeğini de görmezden gelemem bundan on sene sonra benim için tbal.net.tc ve forumojen unutamadıgım iki büyük efsane olarak kalacak...
forumojen i kurma fikri bilale aitti kurduk iyi kötü birinci yılımıza geldik üyelerde iki bin sayısını devirdik sitenin üye sayısı artsın diye tekrar tekrar biz kayıt olmadık ve sanırım artık sitenin kişi veya kişilere ihtiyacı yok diye düşünüyorum çünkü sitenin çok değerli bir administratorü(anestetic)var ve sitenin sürekli login olan küçümsenmeyecek kadar çok üyesi var...
VE sanırım sonuç siteyi bırakıyorum çünkü artık internette yürümek istediğim yol forumojenle kesişiyor artık kendimi münazara eğitimlerine ve araştırmalarıma vermem gerekiyor
Bunun benim için ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz tbal.net.tc de ilk 1000 msj sayıma ulaştığımda duyduğum sevinci hala hatırlıyorum okulda cin çağırma organizasyonu hala aklımda geceleri topic açmak için sabah olana kadar yazı okudugum günlerde oldu ama sanırım oyun sona erdi perde kapanıyor perdenin önünde bir admin olarak son konuşmamı yapıyorum....
her şey için herkese teşekkür ederim bir abi ya da kardeş olarak her konuda sizlere yardım etmek için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim e-mail adresim vs profilimde kayıtlı ihtiyacı olanlar için...
Kardeşlerim Kendinize İyi Bakın...
Furkan EMİR(Frethax)

forumojen bi ailedir sende buzamna kadar bu ailenin en ünlü simalarındandın...forumojen anlamı olmasada frethax ismini hiç unutmayacak...

sen olmassan bu sitede olmayacaktır heralde