ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan vedaaaaa !!!!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: Ap0 Nickli Üyeden Alıntı YAAA ALLAH INI seversen bilmeden konusma bari yaa .. benim moderatörü oldugum yer foruma en ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! zaten amacım seni küçümsemek.. tek derdim oydu .. senn bölümündeki konularn hepsi bilgi vermek amaçlı ve insanlar zevkine göre okur.. yazılan msjlarda genelde 2-3 tane cvp alıyo.. ama bi oksijen cafede forumn eğlencesi için açılan bir çok konu var ve orda o kadar konuyu gören forumdan soğuyo hiç birini okumuyo .. tmm zamanında bnde yaptm ama artık yapmıyorm ve artık bi kural var buna uyulmalı.. o yaptı bnde ypiim mantıı saçma... | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #22 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! --------------------------------------------------------------- Bu mesaj FRETHAX tarafından silinmiştir --------------------------------------------------------------- | ||
| | #23 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! Arkadaşlar forum ne demek bir aile demek Yani hepimiz burda bir aileyiz ne yapacağız Birimizin bilmediklerını öbür arkadaşlarımız öbürünün bilmekdilerini bizler koyacağız.... kısacası hepimiz forum için calışıyoruz..... Benım kendı formumda var. Ve böle bi kural ilk defa bu forumda görüyorum bekir kardeşimizde bilmeden acmıştır belkı ama emın olsun böle kural olmaması lazım . | ||
| | #24 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! bu veda layı ikinizin arasında bi yarış diil. önemli olan kimin konusunun 5000 izleyici topladığı değil forumun sağlığı ve sürekliliğidir. burda siz moderatorler bile sözlü bir kavgaya girişirse biz üyeler ne yapalım ki. dayjil beenmiyosa gidebilir. zaten bence gitmeside gerekir.. birisi bi kaç konum silindi, yok efendm uyarı almadım da silindi felan deyipte forumun huzurunu bozarsa, o insan kendi haline bırakılmadan uzaklastırılmalıdır zaten. sizin yaptıgınız yanlıs bir davranıs, dayjilin yaptıgına ise söyleyecek bir söz bularmıoyorum.. | ||
| | #25 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! | ||
| | #26 | |||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! Alıntı:
| |||
| | #27 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! ------------------------------------------------------------- Bu mesaj FRETHAX tarafından silinmiştir ------------------------------------------------------------ | ||
| | #28 | |||
| |
5000 görüntüleme alan konun bu ve 5 mesaj almıs. oraya girip bakan adamlar senin konunun güzel olmasından değil, ya da konunun senin bölümünde olmasından değil de ödevini yapmak için giriyolar. 5000 görüntüleme almış bi konunun 5 cevap almasının tek ve yegane sebebi budur... | |||
| | #29 | |||
| |
orada benım mod. oldugum yer kucumsendi bende orayı korudum .. cunku benım mod oldugum yer en cokk musteri girişi yapılan yer ... | |||
| | #30 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! farkındaysan şu anda söz konusu olan konular peşpeşe açılmış konulardır. benim hangi konum peşpeşe 3 ten fazla açılmış. ben şahsen 3 ten fazla açmamaya özen gösteriyorum. böle bi tutumda bulunman cok yanlıs bişey. kapak etmeye çalıyosan bari çok yönlü düşün... | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan vedaaaaa !!!!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: Ap0 Nickli Üyeden Alıntı YAAA ALLAH INI seversen bilmeden konusma bari yaa .. benim moderatörü oldugum yer foruma en ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |