ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan vedaaaaa !!!!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Başlık altında okdugum mesajlar beni hem cok sevındırdı hemde birazcık uzdu evet sizlerinde bildiği gibi biz bir Aileyiz ve her ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #41 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! Başlık altında okdugum mesajlar beni hem cok sevındırdı hemde birazcık uzdu evet sizlerinde bildiği gibi biz bir Aileyiz ve her ailede oldugu gibi aile duzeni için gerekli kurallar vardır.Bizimde kendimize göre kurallarımız var bu kurallar forumun duzeni ailemizin birlik beraberliği için konuldu.Eger kurala uymayan uye bugun kayıt olduysa da uyarılır 03.02.07 tarıhınde ( forumun acıldıgı gun) uye olduysa da uyarılır.Gerekirse de forumdan banlanır. Bu konuda kesinlikle yeni eski ayrımı yoktur. Forum İçin Kesinlikle Yönetimde bulunan hiçkimsenin Maddi çıkarı yoktur.Çıkar gözetmek içinde bu forum kurulmadı zaten. Başka birşey soylemeye gerek duymuyorum forumojen.com u tanıyan arkadaslarımız zaten bunu mesajlarından belli ediyor hepsine tesekkur ederim.. Hee tanımayan forumojen.com un amacını bilmeyen bir uye ise azına geleni soyleyemez buna kesinlikle izin vermem... Dediğiniz gibi biz bir aileyiz ve ailenin dağılmaması içinde sağlıklı bir sekılde yolunda devam etmesi içinde yönetim olarak elimizden geleni yapacağımıza hiç kuşkunuz olmasın. | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan vedaaaaa !!!!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Başlık altında okdugum mesajlar beni hem cok sevındırdı hemde birazcık uzdu evet sizlerinde bildiği gibi biz bir Aileyiz ve her ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |