ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan vedaaaaa !!!!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar forumojene vedamı veriyorum... Oksijencafe.islamiyet.Bölümlerine actığım konuların hiç biri daah önce yayınlanmış olmamasına rağmen. konularım silinmiş olup moderatörlerden uyarı alıp ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! helal olsunda ben anlamadım bişe noldu şimdi kim sildi konunu ? | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! | ||
| | #4 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! haklısınız kardesler | ||
| | #5 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! malesef püsküllü haklı... | ||
| | #6 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! baska forumlarda boyle deıll aılemıs aıle fertlerı hos gorup uyarır bır daha acma der ama hep uyarıp hemde sılmek olmass kımsenın yazmadıklarını yasdım oraya 9 eylul resımlerını elli kere yayınlanmasına ragmen sılınmedıı adelet mi buu | ||
| | #7 | ||
| |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! güzel arkadaşımmmmm bu 234245858967956793 defa uyarıldı admin tarafından da 3 konudan falzası yok dendi insanların okuyası kaçıyor sizin için dendi.... lütfen bana kalıp da başka forumlar falan deme.... teşekkürler bizi düşnümüşün açmışın ama bazı kurallar var ve uylması gerekiyor... bunu benda yapsam dilincek sende veya adminde... dolayısıyla şimdi veda falan fistan yani bence gereksiz bi polemik bu .... biz bi aileyiz ve bunu hiç bişey de değiştiremez... | ||
| | #8 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! sen kendine göre haklısın fakat forumun böyle bi kuralı var ve uymak zorundayız... senin silinmiş konularn seni yadırgamaktan değil forumun düzeni için.. forumdaki, bir bölüme bi anda bu kadar çok konu açılınca üyelerde senin hak ettiğin cevapları ve teşekkürleri konular çok kalablık gözüktüğü için üşenecektir.. bu yüzden bi anlık sinirine aldırış etmeden aile içinde böyle şeylerin olabilceğini düşünerek foruma devam etmelisin bnce... | ||
| | #9 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! gidiceksen kimse tutamaz seni...güle güle... | ||
| | #10 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
Cevap: vedaaaaa !!!!!!! kimse kimseyi dıslamaz burda konun fazla acılmıssa kurallara göre silinir bu bi yadırgama sayılmaz sen foruma devam et | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan vedaaaaa !!!!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar forumojene vedamı veriyorum... Oksijencafe.islamiyet.Bölümlerine actığım konuların hiç biri daah önce yayınlanmış olmamasına rağmen. konularım silinmiş olup moderatörlerden uyarı alıp ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |