ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan avast ta bi sorun var Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slm bi konu hakkında sorum var.ben ativirüs programı olarak avast 4,8 kullanıyorum.bilgisayarı açtıktan belli bir zaman sonra bilgisyarda bir uyarı ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
avast ta bi sorun var slm bi konu hakkında sorum var.ben ativirüs programı olarak avast 4,8 kullanıyorum.bilgisayarı açtıktan belli bir zaman sonra bilgisyarda bir uyarı çıkıyor bunun için ne yapabilirim .bana yardımcı olursanız sevinirim. Konu The JusT tarafından (31-05-2008 Saat 11:58 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cevap: avast ta bi sorun var mail adresi yazmak yasak kardeşim.. bilgisi olanlar özel mesaj atarlar sana.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: avast ta bi sorun var mail yasak | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: avast ta bi sorun var onu sen sil nod32 2.7 yükle dostum pişman olmıcan dediimi yap!!!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan avast ta bi sorun var Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slm bi konu hakkında sorum var.ben ativirüs programı olarak avast 4,8 kullanıyorum.bilgisayarı açtıktan belli bir zaman sonra bilgisyarda bir uyarı ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |