ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan tesekurler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>herkese tesekurler :...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
tesekurler herkese tesekurler : | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cvp: tesekurler emre abiyi çok sevıyorum keske bıkere onla gorusebılsem onu cok sevıyorum resmıne baktıkca ıcım cok kotu oluyo keske yanımda olsa dıorum telefonun odam hep onun resınmlerıyle dolu bı telefon numarasını verse keske off ya cok sevıyorum cok tatlı bırısdı ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: tesekurler hönk bişi anlayan var mı:s hangi emre abin:s sen kimsin:s | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: tesekurler bende ne demek istediğini anlamadım hiç yorum yapmadım belki anlayan çıkar diye ama anlayan hala yok | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Cvp: tesekurler hehehe dur bi telapi kuralım seda abla eyyy ünzüleeeee sesimizi duyuyorsan bize bir işaret veeeeeeeeeeeeeeeeeer.bu mesajda ne demek istediiiiiiiiiiiiiiiin ![]() ![]() zuhah | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cvp: tesekurler Müthişti Yaa Koptum Gülmekten Bu Yorumlari Okuyunca Inş Oda Bizle Telepati Kurmak Istemez :d | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Cvp: tesekurler yok yok kızmaz heralde ama cidden anlamadım ve takıntı oldu ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cvp: tesekurler TANIDIĞIN Bİ eMRE VAR MI FORUMDA.. BAŞKA BİR İHTİMAL YOKTUR HERALDE | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Cvp: tesekurler zuhahahahahahaha hayır yok ![]() ah be anam çok seviyormuş ünzüle bir söleseydin be yavrum kim bu emre | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: tesekurler yalnız Ünzilenin yaazdığında bir çelişki var hem abi diyor hemde ona aşıkmış gibi cümleler kuruyor..bide birisiydi yazmış heralde hayatta yok ama tel numarasınıda istemiş garip bir cümle velhasıl bizde meraktan çatlicaz haa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan tesekurler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>herkese tesekurler :...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |