ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan yeni üye: ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>selam mıllet ben ozan samsundan daha once burdaydım ama sarmadıgı ıcın gıttım samwolf un tavsıyesıyle tekrar burdayım herkese bol konulu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
yeni üye: ) selam mıllet ben ozan samsundan daha once burdaydım ama sarmadıgı ıcın gıttım samwolf un tavsıyesıyle tekrar burdayım herkese bol konulu muhabbetler | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cvp: yeni üye: ) hoş geldin ozan şimdi sarar inş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: yeni üye: ) hoşgeldın ozan sarmaması ımkansız yaa ![]() kendını bı kaptır daha alamassın ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: yeni üye: ) ehehehe sametin kankaları geliyor ![]() ![]() sarar sarar merak etme hoşgeldin tekrar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: yeni üye: ) hoş geldin inş sararda daha gitmezsin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Cvp: yeni üye: ) gitmez gitmez ya severler aslında nasıl olduğumuzu taylana soralım o daha yeni bir üye | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cvp: yeni üye: ) Yeni üye Ama şimdiden Bağimli Oldu (nazar Değmesin Maşallah ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
Cvp: yeni üye: ) hosgeldınx) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Cvp: yeni üye: ) ![]() birazda kafa dağıtmak istediği için tamda msjımızın arasına girdin oulcan ha cıx cıx | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: yeni üye: ) senin gibi bir terapistle karşılaştı rahatladı yalnız hangi başlık altında hangi konudan bahsediyoruz helal bize yani Gülşah | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan yeni üye: ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>selam mıllet ben ozan samsundan daha once burdaydım ama sarmadıgı ıcın gıttım samwolf un tavsıyesıyle tekrar burdayım herkese bol konulu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |