ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan emre beLözoğLu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>snn düşündüklerini bende düşündüm de boşwer bizde kalsın =)...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 (permalink) |
| Banned ![]() | Cvp: emre beLözoğLu
snn düşündüklerini bende düşündüm de boşwer bizde kalsın =) |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #12 (permalink) | |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cvp: emre beLözoğLu
Alıntı:
daha çok katılıyorum nedenini bilmiyorum fakat acayip destek veresim geldi | |
| | #13 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: emre beLözoğLu
sole orkun mrk ettım |
| | #14 (permalink) |
| CıLqıN MoD :p ![]() | Cvp: emre beLözoğLu
------------------------------------------------------ Bu mesaj Admin (Frethax) tarafından silinmiştir. ------------------------------------------------------- |
| | #15 (permalink) |
| CıLqıN MoD :p ![]() | Cvp: emre beLözoğLu
------------------------------------------------------ Bu mesaj Admin (Frethax) tarafından silinmiştir. ------------------------------------------------------- |
| | #16 (permalink) |
direk ban hafifletmesi yok kardeş... ben bunları düşünmüodum onu da söliim |
| | #17 (permalink) |
bi de biraz aqır oldu qibime qelio.. sabahı çok mrk ediom (saat 03:03) |
| | #18 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cvp: emre beLözoğLu
Vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kimsenin kimseye GERİZEKALI,SALAK,APTAL ve türevlerini tekrar eder bir vaziyette söylemeye hakkı yoktur. Yanlışın üstünü kimse yanlış olduğunu bildiği bir davranışla örtemez buna hakkı yoktur etik değildir. Yaşadığınız çevrede kaç tane kötü insan gördünüz kötü insan yoktur bir insan eğer bir yanlış yapıyorsa bilmediği için yapıyordur.(ki bahsettiğimiz bu olay yanlış ise) Herkes yanlış yapmıştır fakat herkesin yaptıgı yanlışlar HEYY SALAK tarzında yüzüne vurulmamıştır ayrıca yanlış dediğiniz olayın hakemi olma işini neden kendinizde buldunuz hiç kimse bulmamışken onu da anlamadık. Natalie Portman'ın yahudü oldugunu öğrendiğimde harbi üzülmüştüm ve arkadaş sohbetlerinde vayyy anasını kadın yahudiymiş bak evlenemiyorum çooooooooooook demiştim şaka mahiyetinde şimdi ben de mi gerizekalı oldum yok ben de gerizekalı olayım problem değil fakat bana gerizekalı diyen insanın bunu toplum içinde söylmesi kendisinin çok zeki olduğundan mıdır acaba ... |
| | #19 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cvp: emre beLözoğLu
abooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nolmuş burda ya orkun ne ettin ya:s sonuna kadar furkana katılıyorum.. |
| | #20 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: emre beLözoğLu
kusura bakma orkuncum ben senın kadar terbiyesiz olamıorum..bunları yazarken bıde kendı zekanı düşün bncee.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan emre beLözoğLu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>snn düşündüklerini bende düşündüm de boşwer bizde kalsın =)...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |