ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan emre beLözoğLu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>kız adam akıllı soru sormuş buna zekası yetmeyn (ki açıkça belli eden) arkadaşımız limon olmuş. Allahtan konuyu kurtaran bi admin ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #21 |
| Amatör Üye ![]() | Cvp: emre beLözoğLu
kız adam akıllı soru sormuş buna zekası yetmeyn (ki açıkça belli eden) arkadaşımız limon olmuş. Allahtan konuyu kurtaran bi admin var. hee bu arada canım emrenin berber olmasını geç nişanlı diye duydum ben ya |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #22 |
| İş Bilen Üye ![]() Ruh Halim: | Cvp: emre beLözoğLu
napalım yha mukadderat :P aslnda emre bana asık ama ![]() ![]() (catlamak ısteen catlayablır laf ednler fln ) |
| | #23 |
| Amatör Üye ![]() | Cvp: emre beLözoğLu
ben çatlasam olmuyo mu:P valla onun başı bağlanmasnda bize yeter |
| | #24 |
| İş Bilen Üye ![]() Ruh Halim: | Cvp: emre beLözoğLu
olsun be btnm napalım emre mutlu olsunda biz merveyede razıyız (: buarada sen catlama ya kıyamam =) |
| | #25 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cvp: emre beLözoğLu
konu Saptiği Için Kilitlenmiştir |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan emre beLözoğLu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>kız adam akıllı soru sormuş buna zekası yetmeyn (ki açıkça belli eden) arkadaşımız limon olmuş. Allahtan konuyu kurtaran bi admin ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |