+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 4

Konu: AnesTetiC Kimdir?

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

AnesTetiC Kimdir?

1986 Kasım 14 (Melike sağolsun doğum günümün doğrusunu hatırlattı bana (: ) Samsun doğumluyum.Aslen Trabzon/Sürmene liyim.Memleketimiz ile bağlarım kopmamış durumda.Akrabalarımın bir kısmı Sürmene'de olduğu için heryaz giderim/gitmeye çalışırım/.Çünkü seviyorum ben köyümüzü hele o köyümüzün en yaşlı çam ağacının altındaki çardakta oturup kuş seslerinin eşliğinde bir yandan çayımı yudumlarken diğer yandan da doğanın o muhteşem güzelliğini seyretmek bana mutluluk veriyor. /İşte böyle basit şeylerden mutlu olan biriyim (: / Akşamları çekirge seslerinin oluşturduğu melodi eşliğinde uyumak,yaz günlerinin serinleticisi deremizdeki, el yapımı gölümüze girip yüzmek beni mutlu ediyor...

İlkokul çağıma kadar olan süreçte fazla birşey hatırladığımı söyleyemem./Bademcik ameliyatını ve sünnet olayını saymassak (: / İlkokula mahallemizin üst tarafında,okuduğum zamanki adıyla Yunus Emre okulu olan okulda başladım.1.ve 2. sınıfı burada okudukdan sonra ailemin,okul öğrencilerinin tavır ve tutumunu beğenmemesi üzerine 3.4.ve 5. sınıflara Subaşı ilkokulunda devam ettim.Henüz 8 yıllık eğitim kanunu çıkmamıştı.5.Sınıfı bitirdikten sonra kendi isteğimle okul hayatıma 3 sene ara verip Kalkanca Kur-an Kursu'na gittim.Hafız olmayı çok istiyordum,Allah bana bunu nasip etti çok şükür...1 seneye yakın Kur-an'ı yüzüne okuma çalışmalarımızdan sonra 2 sene civarında da ezberleme çalışmalarımız sürdü.Nihayetinde burdaki durumumuda tamamla***** Orta okula a Abdullah Paşa İlköğretim okulunda başladım.İlk günlerde kendimden 3 sene küçük öğrencilerle aynı sınıfta olmak biraz garip gelsede fazla uzun sürmedi bu gariplik..
    3 sene boyunca derslerden uzak kaldığım için orta okulu dershane takviyesi ile bitirdim./bu arada diploma notum 5.00 idi (: /

Daha sonra bizim dönemimizde ki adıyla LGS sınavına girdim ve Tülay Başaran Anadolu Lisesi 'ni kazandım ve lise hayatımı bu okulda tamamladım çok şükür (: Bu okul benim için çok şey ifade ediyor.Birbirinden güzel dostluklar,arkadaşlıklar,samimi muhabbetler /istisnalar olsa da / hepsi çok güzeldi.

Lisenin başlarında başlayan internet tutkum gün geçtikçe ilerledi.Her nekadar ilk günlerde interneti chat aracı olarak kullansamda ilerleyen zamanlarda bu biraz daha faydalı işlere dönüşebildi..Amatör olarak Mysite /mynet.com un ücretsiz site hizmeti/ den web sitesi yapmaya çalıştım.Daha sonraları HTML,asp,PHP kodları Javascript,ajax vs vs derken birçok şey öğrendim..Öyle işte (:

---------------------------------------------------------------
    Neşeli arkadaşlarına değer veren yaşamayı hayatı seven somurtmaktan arkadaşlarını bilmeyerek de olsa kırmakdan nefret eden aynı sekilde arkadaşları tarafından kırılmakdan nefret eden doğruları gerektiği yerde söyleyen hakkını yedirmeyen başkasının hakkını yememeye çalışan sakin ama ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım fikirleri olan biriyim işte (:
    ---------------------------------------------------------------

Fazla uzun oldu galiba neyse işte sonuç olarak da bu bilgilerin eşliğinde sanal alemde bizimde bir yerimiz olsun oksijeni bol olsun (: diyerekten ForumOjen.Com'u açtım.Birbirinden güzel arkadaşlarla tanıştım..

Sizleri seviyorum..Sabırla okuduğunuz için /inş.öyledir (: / hepinize teşekkür ediyorum..Hepinize iyi forumlar dilemenin yanında Sanal alemin zararlı gazlarından oluşan mekanlarında bulunmamanızı tavsiye ediyorum (:
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Bağımlı Üye mervis has a spectacular aura about mervis has a spectacular aura about mervis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    19
    Aldığı Teşekkür: 20

Cevap: AnesTetiC Kimdir?

oo böylesi çok çok daha iyi olmuş
    eline sağlık sevgili adminim

"Öyle bir dünyada yasiyoruz ki,
    bir peşin hükümü söküp atmak,
    atomu parçalamaktan daha zor."
    Albert EINSTEIN

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

Rica ederim herşeyin güzelini yapmak mutlu ediyor
    elbette daha da güzeli yapılabilinir ama şimdilik bu kadar (:
    Konu forumojen tarafından (24-01-2009 Saat 09:25 PM ) değiştirilmiştir.
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Bu da olmuş
    Diğerinde değişiklikler de yapabilirdin aslında...Ama hepsi iyi gülümn ne yapsan yakışıyor buraya

14 Kasım bir sonbahar gününde ''gece mi gündüz mi bilmiyorum'' aramıza katılmışsın dünyalı Doğrusunu söylemek boynumun borcu o bakımdan
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

+ Konuyu Cevapla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)