Ben Samsun'dan Betül.konuşmak benim en sevdiğim hobimdir.Özellikler espiri yapmayı çok severim.Dışardan görenler benim ağırmaşlı olduğumu düşünürler ama kafa dengim biri olursa bulunduğum ortamı kırar geçiririmKarşımdaki beni çok sinirlendirmediği sürece kimseye zarar veremem ama çok sinirlendiğim zaman kimse beni tanıyamaz haberiniz olsun
Bulunduğum ortamlara çok cabuk alışırım yabancılık çekmem hatta bu özelliğimden dolayı garipsendiğim dahi olmuştu...yaşımı sorarsanız bende bilmiyorum çünkü her yıl değşiyor ama şuanda 16 olduğumu düşünüyorum yozgatta doğdum samsunda oturuyorum ama tokatlıyım rtık nereli derseniz
benden bu kadar aranızda bulunduğum sürece benim nasıl biri olduğumu daha iyi anlarsınız
sevgiyle En Güzele Emanetsiniz...)

Karşımdaki beni çok sinirlendirmediği sürece kimseye zarar veremem ama çok sinirlendiğim zaman kimse beni tanıyamaz haberiniz olsun
Bulunduğum ortamlara çok cabuk alışırım yabancılık çekmem hatta bu özelliğimden dolayı garipsendiğim dahi olmuştu...yaşımı sorarsanız bende bilmiyorum çünkü her yıl değşiyor ama şuanda 16 olduğumu düşünüyorum yozgatta doğdum samsunda oturuyorum ama tokatlıyım rtık nereli derseniz
benden bu kadar aranızda bulunduğum sürece benim nasıl biri olduğumu daha iyi anlarsınız
)

İnsan Kendi Yalanlarıyla Mutlu Olmayı a Gerceklerden Daha Cok Seviyor...