öle tabii o da var son zamanlarda gördüğüm en muhteşem foruma sahipsin bilal vallahi helal olsun![]()
öle tabii o da var son zamanlarda gördüğüm en muhteşem foruma sahipsin bilal vallahi helal olsun![]()
o bizden kaynaklanıyor amabilal abiden değil
tamam küçücük bir etkisi var onunda
![]()
Sen "ben" olmuştun.
Ben senle dopdoluydum.
Kapını çalsam, "Kim o?" dediğinde;
"Senim" diyebilirdim.
Ah "ben", senim.
Ben senim...
ama sevmedim, hayır
iğrendim insanoğlunun
yağlı ipte sallanan morluğundan!
aa evet doğru diyorsun gülşah sizinde payınız var bu forumun eğlenceli olmasında![]()
var tabikiey gidim ey bu forumun ilk açıldığı zamanları biliyorum
![]()
Sen "ben" olmuştun.
Ben senle dopdoluydum.
"Senim" diyebilirdim.
Ah "ben", senim.
Ben senim...
ama sevmedim, hayır
iğrendim insanoğlunun
o zaman forumun böle muhteşem olmasını sağlamada emeğin geçtiği için sana çok teşekkür etmeliyim gülşahçünkü gerçekten son zamanlarda takıldığım en güzel forum
![]()
eheh beni linç etcekler![]()
Sen "ben" olmuştun.
Ben senle dopdoluydum.
"Senim" diyebilirdim.
Ah "ben", senim.
Ben senim...
ama sevmedim, hayır
iğrendim insanoğlunun
hımm biraz cüretkar bir açıklamaydı zaten ama ben tüm foruma sesleniyorum burdan gülşahın bu açıklamasını biraz mazur görün lütfennnnn![]()
Gülşah linç edildi![]()
Bir süre aramıza katlamayacakmış
![]()
Eheheh Bilal bu modlar süpermodlar havalandılar bak dedim sana ah ah laf dinlemezsin kii![]()
Forumumuz tabiki güzel , Bilalcüğüm vs vs vs diğer bütün üye kuru kuruluşların katlı ve yardımlarıylan bugünlere geldikSeviyoruz seni forumojen
![]()
Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.
"Tüm anahtarlar birdenbire
Uçup ortadan kaybolmalı
Ve her anahtar deliğine
Bir maymuncuk uydurulmalı!"
Hep böyle düşünür kesinkes
Herkes - maymuncuk olan herkes...
Nietzsche
Gülşah fazla ileri gittiğini söyleyemem gerçekten büyüyüp biryerlere gelmemiz sizin sayenizdedir sen kendini biraz daha önplana çıkarmışsın sanki ama şimdilik görmezden geliyorum bunu ama diğer arkadaşları tutabilirmiyim bilmiyorum![]()
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)