+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 2 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 20 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 10

Konu: Merhaba Forum !!!

Tecrübeli Üye padfoot will become famous soon enough padfoot will become famous soon enough padfoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    4
    Aldığı Teşekkür: 9

Merhaba Forum !!!

Herkese selam ben Emre "padfoot" rumuzuyla foruma üye oldum. Forumun methini bizzat admini bilal kayahan tarafından duydum ve yapmış olduğu tavsiye üzerine üye olmaya karar verdim.Söylediği gibi forumu gayet hoş buldum dizaynı da çok hoş
    Neyse kendimi tanıtmaya gelirse ben 4 mayıs 1990 günü Samsun'da doğdum ilkokulu İstiklal de okudum daha sonra LGS sınavında Atatürk Anadolu'yu kazandım ordan mezun oldum.Şu anda üniversiteye hazırlanıyorum.

Aktif Üye MeLaNKoLiK will become famous soon enough MeLaNKoLiK will become famous soon enough MeLaNKoLiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    18
    Aldığı Teşekkür: 40

Cevap: Merhaba Forum !!!

H.g ailemize; umarım çabuk alışırsın...

"Başardın sevgili...
    Hiçbir şey olmamış gibi gittin..
    Dönersen,şiirlerin bayramı...
    Dönmezsen şarkıların isyanı olacak ismin.”

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Hoş geldin Emre(:

Sana bu ÖSS maratonunda bol bol başarılar dilerken Bilal'i de sevgiyle anıyorum
    O da ÖSS maduru malum Gerçi ben de madurum neyse

Forumumuz güzeldir biz de onu seviyoruz (:
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

Hoş geldin Emre beğenmene sevindim (: eksiklikleri varsa buraya yazma bir ara kulama söylersin
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Bağımlı Üye mervis has a spectacular aura about mervis has a spectacular aura about mervis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    19
    Aldığı Teşekkür: 20

hoş hoş hoş gelmişin

"Öyle bir dünyada yasiyoruz ki,
    bir peşin hükümü söküp atmak,
    atomu parçalamaktan daha zor."
    Albert EINSTEIN

Tecrübeli Üye padfoot will become famous soon enough padfoot will become famous soon enough padfoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    4

hoşbulduk herkese teşekkür ederim bu sıcak hoşgeldin karşılamaları için umarım en kısa zamanda forumla kaynaşabilirim

Kıdemli Üye !-8['']5R4-! has a spectacular aura about !-8['']5R4-! has a spectacular aura about !-8['']5R4-! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    39
    Aldığı Teşekkür: 24

Hoş geldin aramızaa =) beğenmene sevindik güzeldir bizim forumumuz

Taka tuka şaka maka
    Tıngır mıngır çıktık yola
    Patır kütür seke meke ne bu hala
    İpe sapa gelmez yoldan dönmez
    Kıymet bilmez nankörler

..[[...вüşяa...]]..

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Blog Başlıkları
    38

sanırım bu kısa zaman pek bir kısa oldu Emre
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Teşekkür Et
    4

ee sıcakkanlı biriyim ben bilal ondandır

Teşekkür Et
    293
    Blog Başlıkları
    38

len ne adamsın kendini şey edeceğine forumu ön plana çıkarsaydın
    Büyüklenmek ;

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 2 1 2 SonuncuSonuncu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)