+ Konuyu Cevapla
Sayfa 2 / 2 BirinciBirinci 1 2
Toplam 12 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 11 / 12

Konu: Slm.Merhaba değerli üye arkadaşlarım.

zindanzade fgfbbu is just really nice fgfbbu is just really nice fgfbbu is just really nice fgfbbu is just really nice fgfbbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    20
    Aldığı Teşekkür: 80

Cevap: Slm.Merhaba değerli üye arkadaşlarım.

hoş geldin de
    günlük hayatta da bu kadar resmi ve saygılı mısın cidden çok merak ettim.
    We live in beatiful world.
    Yeah we do
    Yeah we do

Güzel bir dünyada yaşıyor muyuz ?

Her şey hayal ederek başlar.
    Korkma

Amatör Üye vefalı_ol Güzel Yazılara vefalı_ol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    1

Cevap: Slm.Merhaba değerli üye arkadaşlarım.

Alıntı zahsenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoş geldin de
    günlük hayatta da bu kadar resmi ve saygılı mısın cidden çok merak ettim.

Günlük hayatta fazla resmi değilim yani yerine durumuna ortamına ve insanına göre değişir resmi olmam tabi derecesinde olmak kaydıyla,kimisi resmiyeti esas saygı düzgün kişilik bilinçli bir insan hareketi modernlik vb. anlamda yorumlar algılar ve bu şekilde düşünür.

Kimiside resmiyeti,devamlı insanlara karşı seviyeli olma kendini beyenme insan canlısı olmama prensip sahibi olma hayatı resmiyet içerisinde yaşama hayata bakış açısı hep kurallar ciddiyet prensip sert görünüm vb. anlamlarda olarak yorumlar algılar ve düşünür.

Saygı konusunda evet,insanlara,ve hayvanlara karşı saygılıyım,vede ne kadarda bir insanla samimi olsamda o insana saygım değişmez değeri benim gözümde düşmez bana iyi davranıyor samimi oluyor bir dediğimi iki etmiyor diye o insana karşı olan saygım sevgim iyi niyetim değişmez ve o insanın bu iyi niyetini kullanma menfaat sağlama benle samimi diye o insana karşı lavbali yılışık olma gibi bir düşüncem niyetim ve hareketim olmaz.

Sadece saygı duymadığım kişiler,insanların kötü olanları hoşgörüsüz anlayışsız kendini beyenmiş fakiri küçük gören insana değer vermeyen iyi niyet kullanan ikiyüzlü olan menfaatçi olan vefalı olmayan samimi olduğu kişilere çok lavbali yılışık ve ciddiyetsiz davranan bu vb.kişilik niyet düşüncede ve harekette olan insanlara saygı duymam.

Bu kadar uzun bir açıklama yapmam umarım sizi şaşırtmaz yada aklınıza olumsuz bir düşünce getirmez hakkımda,örneğin çok abartıyor göz boyamaya kalkıyor dikkat çekmek istiyor olgun ideal bilinçli bir insan görünümü vermek istiyor vb.

İnce düşünceli detaylara dikkat eden,açıklama yapacağı zaman mümkün mertebe en anlaşılır vede düzenli detaylı açıklama yapan bir insanım.

Umarım yeterli derecede sorunuzun cevabını verebilmişimdir.

Vede yanlış anlamazsanız sorduğunuz :
    (günlük hayatta da bu kadar resmi ve saygılı mısın cidden çok merak ettim).
    Bu soruyu sorma düşünce ve nedeninizi açıklarsanız sevinirim.

Ama açıklama yapmak istemezsenizde saygı duyarım,bende sizin gibi merak ettim, sorduğunuz soruyu.

Size siz diye hitap etmemin nedeni ilk kez size sorduğunuz soru için cevab yazmam nedeniyledir,yani resmiyetim sürekli olur izlenimi aklınıza gelmesin.
    İnsan Ol Dürüst Ol Yardımsever Ol Hoşgörülü Ol İyi Niyet Kullanma Vefalı Ol Olduğun Gibi Görün Allaha Layık Bir Kul Ol Yeter

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 2 / 2 BirinciBirinci 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)