+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 2 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 12 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 10

Konu: Slm.Merhaba değerli üye arkadaşlarım.

Amatör Üye vefalı_ol Güzel Yazılara vefalı_ol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    1

Smile Slm.Merhaba değerli üye arkadaşlarım.

Selamün aleyküm,merhaba forumojen.com sitesinin değerli admin,mod, ve üyeleri nasılsınız ? inşallah iyisinizdir.

Ben Çetin,izmirde ikamet etmekteyim özel sektörde çalışmakta ve açık öğretim lisesinde okumaktayım.

Site görünümü özellikleri ve birbirinden değerli üyeleri ile güzel bir site burası,bu nedenle bende izninizle aranıza katılmak isterim.

Şimdiden karşılama mesajı yazma düşüncesi ve nezaketinde bulunan değerli üye arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Her şey gönlünüzce olsun hakkınızda hayırlı ise amin.

Hayırlı faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle
    Konu vefalı_ol tarafından (15-02-2009 Saat 02:34 PM ) değiştirilmiştir.
    İnsan Ol Dürüst Ol Yardımsever Ol Hoşgörülü Ol İyi Niyet Kullanma Vefalı Ol Olduğun Gibi Görün Allaha Layık Bir Kul Ol Yeter

Kıdemli Üye !-8['']5R4-! has a spectacular aura about !-8['']5R4-! has a spectacular aura about !-8['']5R4-! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    39
    Aldığı Teşekkür: 24

Cevap: Slm.Merhaba değerli üye arkadaşlarım.

Aramıza hoş geldin.. Eminim kısa sürede bu güzel forumumuza alışırsın

Taka tuka şaka maka
    Tıngır mıngır çıktık yola
    Patır kütür seke meke ne bu hala
    İpe sapa gelmez yoldan dönmez
    Kıymet bilmez nankörler

..[[...вüşяa...]]..

Teşekkür Et
    1

Smile Cevap: Slm.Merhaba değerli üye arkadaşlarım.

Hoş bulduk,karşılama mesajın için teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
    İnsan Ol Dürüst Ol Yardımsever Ol Hoşgörülü Ol İyi Niyet Kullanma Vefalı Ol Olduğun Gibi Görün Allaha Layık Bir Kul Ol Yeter

Kıdemli Üye yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    12
    Aldığı Teşekkür: 59

aramıza hoşgeldin.kendini bukadar güzel tanıttığın için ayrıca teşekkürler.iyi forumlar

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

Hoş geldin Çetin
    mesajın tanıtım kriterlerine uygun bunun için teşekkür ediyoruz..
    Sıcak bir aileyiz biz hemen kaynaşırız birbirimize ama bu resmiyet ifade eden sözcükleri kaldırırsan daha samimi bir şekilde yol alabiliriz değil mi yoksa birisi böyle saygı filan sununca benimde mesajı saygılarla doldurasım geliyor (: elbette güzel birşey bu ama biz yorumlarımızla saygımızı belli edelim..

Ayrıca forumumuzu beğenmen de çok mutlu etti beni eminim diğer arkadaşlarımızıda öyledir..

Kısa sürede alışacağına eminim mesajının sonunda da bahsetiğin gibi yararlı ve güzel paylaşımlar ve yorumlar dilerim...
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Teşekkür Et
    1

Öncelikle karşılama mesajlarınız ve içtenliğiniz için teşekkür ederim,
    saygıda kusur etmek istemem ilk tanışmada saygımı dile getirir akabinde ise aileden bir fert gibi davranır ve paylaşımlarda bulunurum.

Ama saygım içimde devam eder,tanışma mesajımı kurallara uygun olarak yaptığımı dile getirmen beni sevindirdi admin.

İnce düşünceli bir insanım ayrıntı ve detaylara dikkat ederim ayrıca bunlar burcumun özelliğidir.

Zaman içinde siteye alışacağıma eminim şimdi biraz keşfetmekle uğraşıyorum bu güzel sitenizi.

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

bu mesajların bir arkadaşımı hatırlattı bana ismi lazım değil
    ama kutlarım seni daim olursan sevinirim kaliteli bir üyeye benziyorsun
    iyi keşifler güzel ve faydalı bulduğun konuları güncelleyebilirsin
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Tecrübeli Üye padfoot will become famous soon enough padfoot will become famous soon enough padfoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    4
    Aldığı Teşekkür: 9

selam hoşgeldin forumojene ben senin de forumojene çabuk kaynaşacağına eminim bende geçen hafta üye oldum ama öle güzel bir site ki hemencecik kaynaştım

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Hoş geldin , sefalar getirdin.
    Umarım ve umarız ve eminiz burayı seveceksin

Gerçekten Bilal'in de dediği formata uygun bir açılış olmuş , güzel de olmuş

Bilal... bkz bkz kalite
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Teşekkür Et
    1

Hoş bulduk,evet burayı sevdim sevicem sevmekten bıkma***** sevmeye devam edicem.
    Sonrası Allah kerim.

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 2 1 2 SonuncuSonuncu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)