selamun aleyküm arkadaşlar..ben derya..tokatlıyım..üniversite öğrencisiyim..sitede çok yeniyim..bi şiir ararken rastladım ve çok hoşuma gitti..üye oluyum dedim..güzel şeyler paylaşıldığına inanıyorum..inşallah benide aranıza alırsınız![]()
selamun aleyküm arkadaşlar..ben derya..tokatlıyım..üniversite öğrencisiyim..sitede çok yeniyim..bi şiir ararken rastladım ve çok hoşuma gitti..üye oluyum dedim..güzel şeyler paylaşıldığına inanıyorum..inşallah benide aranıza alırsınız![]()
hoşgelldiiin umarım forumda iyi vakit geçirsin![]()
hoşbuldumm teşekkürler..inşallah sizlerle birlikte iyi vakit geçiririmm...
Aleyküm selam,hoşgeldin bende dün üye oldum bugünde siteye yeni üye olan sana hoşgeldin mesajı yazmak nasip oldu hüzün.
Üyeliğin daim olsun, hayırlı faydalı ve güzel paylaşımlar dilerim paylaşımlarını bekliyoruz.
İnsan Ol Dürüst Ol Yardımsever Ol Hoşgörülü Ol İyi Niyet Kullanma Vefalı Ol Olduğun Gibi Görün Allaha Layık Bir Kul Ol Yeter
HosGeldin Ailemize![]()
İranlı Şair Demiş ki "Aşka Ucarsan Kanadın Yanar" Bu Söze Hitaben Hz.Mevlana da Demişki " Aşka Ucmassan Kanadın Neye Yarar...!!...
MüLakatın Yolları Tastan AhhhBekle Bu Sefer Son Sefer...
İnsan Kendi Yalanlarıyla Mutlu Olmayı a Gerceklerden Daha Cok Seviyor...
Allah razı olsun hepinizden..hoşbuldum sayenizde![]()
Aleyküm selam hoş geldin Derya öğretim hayatında başarılar dilerim...
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)