merhabalar..bilgisayarım tamirde olduğu için ancak girebildim foruma....özledim herkesi.......
13 şubat 1990 da doğmuşum......2.5 yaşından itibaren annem ve babamın çalışıyo olması nedeniyle yuvaya gittim...6 yaşında gülsüm sami kefelinn anaokuluna gittim....sonra Özel Feza Eğitim Kurumlarında ilkokulu okudum....Ortaokulda Gülsüm Sami Kefeliye geçtim....orda biraz parlamaya başladım özellkle matematik derslerinde biraz da hocamın etkisi vardı ki kendisini ararım hala vakit buldukça... lise için fen liseleri gözümü kamaştırıyodu ancak çok boşladığım için tbal e geldim...ilk öğrendiimde çok sevinemememiştim ancak iyiki de gelmişim dedim zaman geçtikçe....bana sıcakkanlı arkadaşlar, iyi bir eğitim , ve forumojen adında sevgi dolu bir aile kazandırdı...... Tülay Başarandayken de özellikle Oya Hocanın sayesinde matematik konusunda gerçekten baya bilgili oldum.....tbal de geçen güzel yıllardan sonra dersanemin de etkisiyle TÜrkiye 948. olarak Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine girdim..şu anda hazırlık sınıfında okumaya devam etmekteyim...
bilgisayar ve oyunları severim...özerllikle GTA .....Need For Speed ..... Call of Duty ... PES....gibi seriler.....
kitapları da çok severim... harry potter serisi favorimdir....grange ın kitapları...Dan brown ın kitapları....ve Harlon COben Asla Vazgeçme.....ve satrançla ilgili kitaplar ilgimi çeker....
Satrancı iyi oynadığımı düşünüyorum...bir gün oynamak isterseniz her zaman beklerim internetten veya yurtta okulda....fark etmez....
Forumun refahı için elimden gelenleri yapmaya çalışıyorum....yönetici ekibimiz gerçekten çok iyi bu konuda. herkes canını dişine takıyo......adminimiz de çok iyi çalışıyo... umarım böyle devam eder

hoş geldin (: 
aban gurban olsun sana gülüm