Selamün aleyküm. Buranın sakinliği hoşuma gitti. Bir konuyu araştırırken tesadüfen uğradım ve beğendim. Daha önce hiç rastlamamıştım bu siteye. Umarım değer, ve güzel vakit geçiririm sizlerle...
Sizler nasılsınız?
Selamün aleyküm. Buranın sakinliği hoşuma gitti. Bir konuyu araştırırken tesadüfen uğradım ve beğendim. Daha önce hiç rastlamamıştım bu siteye. Umarım değer, ve güzel vakit geçiririm sizlerle...
Sizler nasılsınız?
Konu Veda tarafından (31-08-2009 Saat 06:12 PM ) değiştirilmiştir.
Hoş geldin Rukiye(:
Beğenirsin beğenirsin![]()
Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.
"Tüm anahtarlar birdenbire
Uçup ortadan kaybolmalı
Ve her anahtar deliğine
Bir maymuncuk uydurulmalı!"
Hep böyle düşünür kesinkes
Herkes - maymuncuk olan herkes...
Nietzsche
Hoşbulduk Melike. Evet, umarım...
bende usttekı mesajda mesaj arıyorum ya bos mesaj nasıl gondermıs dıyorumehehe alısık degılım boyle kısa cumlelerın saga yaslanmasına (:
Hoş geldin rukiye umarım güzel vakit geçirirsin
bu arada Aleykum Selam
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
Alışırsın, dert etme sen...
Umarım, şimdilik güzel gidiyor. Gitmek gibi bir niyetim yok, tabi zorla göndermezseniz...
Allah belâlarını artırsın...
hoşgeldin![]()
Anlamak çok zor, neyi bekliyorsun?
Hayallerin göz kırpıyor, durma artık zaman geçiyor!
Hayır demek çok mu zor, neden susuyorsun?
Yarınlar göz kırpıyor, durma artık zaman geçiyor!
Tamamböceği !!!
__cEngA__ Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekkürler __cEngA__, hoşbulduk.
Allah belâlarını artırsın...
Aleykum Selam sende aramıza hoş geldin, Bizde hoş zaman geçirmeni dileriz.
Server : GlRAKON
MssSakarya : 70 LvL Priest 30 k np (CLan : ExperienceD )
Rogue0fSakarya : 69 LvL Archery 78 k np (ExperienceD - BANLI)
Roque0fSakarya : 59 LvL Archery 14 k np (ExperienceD)
MrSakarya : 59 LvL Archery 37 k np (ExperienceD)
FredyKruegeR : 70 LvL warior (ExperienceD)
1 Pm kadar size yakınım . Katılmak ısteyen herkese kapımız acıkdır.
Pot basarız cocuk dersiniz , Minor basarız Pedal dersiniz , pm kapatırız Şerefsiz Dersiniz , Pm açarız ARTiST dersiniz.
Aleyküm selam veda,şükür iyiyim inşallah sende iyisindir.
Siteye hoş geldin üyeliğin daim olsun hayırlı faydalı ve güzel paylaşımlar dilerim.
Herşey gönlünce olsun hakkında hayırlı ise,paylaşımlarını bekliyoruz.
İnsan Ol Dürüst Ol Yardımsever Ol Hoşgörülü Ol İyi Niyet Kullanma Vefalı Ol Olduğun Gibi Görün Allaha Layık Bir Kul Ol Yeter
gavurları ve kurallara uymayanları zorla gönderiyoruz biz senin için sorun yok (:Veda Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)