ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan slm millet Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slm millet naber nasıl gidio valla hiç arkadaş edinemedim ya bende hiç şansss yok kimse konuşmuyo benle yabancı gibi hissediyorummm ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| Geçerken Uğradım ![]() |
slm millet naber nasıl gidio valla hiç arkadaş edinemedim ya bende hiç şansss yok kimse konuşmuyo benle yabancı gibi hissediyorummm bak darılıyorum ama |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| Son Bir Kaç Gün ![]() Ruh Halim: |
(: iiz aslı sen den naber yaw sen yazacaksın ki mıllette sana yazsın iste (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | |
| Çıldırtır ![]() |
Alıntı:
burdayız biz ancak AnesTetic arkadaş sohbet yeri ayarlıcak kanalada o zaman hiç sıkılmazsın herkes burada olur ![]() sıkılmaman dileğiyle ... | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
| Son Bir Kaç Gün ![]() Ruh Halim: |
Abı son anketı okumadın galıba istihare ye yattım ve sohbet kutusunun koyulmasının forumojen ıcın hayırlı olmadıgını gordum kabuslar gordum abı ondan dolayıdırkı buyuk ıhtımal sohbet kutusu koyulmıcak ama ıstersenız boyle sohbet baslıgı acaraıs serbest kursude onuda sabitlerıs bıllet yazısarak sohbet eder (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: slm millet
---------------------------------------- Bu mesaj silinmiştir. Not: Yok paşam yanlış geldin sen... ---------------------------------------- |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: slm millet
olur mu öle şey yavv...forumojen ailesinde kimse yalnız kalmaz....hoş geldin aramıza... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
| Sunshine ![]() Ruh Halim: | Cvp: slm millet
ben mi bozkurtu yanlış anlıyorum yoksa tanışma sitesi olmadığımızı bilmeyenler mi var eğer yanlış anladıysam söyleyin düzeltim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: slm millet
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 |
| Bağımlı Üye ![]() ![]() Ruh Halim: | Cvp: slm millet
hoş geldin kız asi |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 |
| na/iyi ![]() Ruh Halim: | Cvp: slm millet
kıyamam darılma sen hoş geldin bacım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan slm millet Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slm millet naber nasıl gidio valla hiç arkadaş edinemedim ya bende hiç şansss yok kimse konuşmuyo benle yabancı gibi hissediyorummm ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |