»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

İstanbuL

Karma Konular Katagorisinde ve  Tatlı Sözlük Forumunda Bulunan  İstanbuL Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Benım aklıma Turkıyenın en buyuk sehrının yannda tarıhı dokusu muhtesem olan Dunya'nın en guzel sehırlerınden bırı gelıo......

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Tatlı Sözlük

Uyarılar

Tags:

Sözlüğe Açıklama yaz Comment

Kelime Seçenekleri Stil
İstanbuL
Yazan OuLCaN
28-07-2007
İstanbuL

Benım aklıma Turkıyenın en buyuk sehrının yannda tarıhı dokusu muhtesem olan Dunya'nın en guzel sehırlerınden bırı gelıo...
Yazan FeRsAH => 29-07-2007, 12:05 AM
''bu msj RHCP tarafından silinmiştr''
Yazan OuLCaN => 29-07-2007, 12:21 AM
Alıntı:
FeRsAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
süper kızları war baba öle felsefe yapmaya gereq yoq!!!!
onu msnd konusalım fersah
Yazan invader7474 => 30-07-2007, 12:15 AM
Rüyalarmın Şehri.....İstanbula bunca şairin şiirler yazması bunca insannın hayran kalması onun ne kadar muhteşem bi şehir olduunu anlatmaya yeter....
Yazan shevchenko => 30-07-2007, 01:52 AM
edip akbayramın .bekle bizi istanbul şarkısı
Yazan YaSiN => 30-07-2007, 01:55 AM
adına birçok şiir ve şarkı yazılan şehir....
Yazan FeRsAH => 30-07-2007, 03:34 PM
olur baba konuşalım
Yazan The JusT => 30-07-2007, 03:38 PM
susuz şehir
Yazan hidrOjen => 29-08-2007, 10:36 PM
daha önce başka bir site için yaptığım istanbul tavsiyeleri ile ilgili yazım geldi ve konuya uygun buldum eklemek istiyorum umarım mahsuru yoktur belki faydalananlar olur..gerçi vaktim olsa yeni bir tane yazabilsem güzel olurdu ama oraya yazdımı buraya copy liom müsadenizledeğiştirmiyorum aslı bozulmasın

----------------------

vapuruna koşarak yetişip en uç köşeden martılara simit atıp nasıl çığlık atarak havada kaptıklarına şahit olmalı bu şehre geldiğinde,üsküdar sahilinde avare dolaşıp aşkın varsa aşkını yoksada eski aşkını düşünmeli,kızkulesinin karşısındaki banklarda oturup seyreylemenin tadına varmalı,galata kulesinde semazen gibi dönerek bu muhteşem şehrin her karışını incelemeye ve aklına kazımaya çalışmayı mutlaka denemeli bu şehre gelen kimse...beşiktaştan ortaköye kadar yürüyüp ve ikisinin tam ortasındaki yahya efendi türbesini ziyaret etmeyi ve bunu hazzzını yaşamayı ,ortaköyde kumpire kaşık çalmayı,sinemaya cevahirin ferah salonlarında girmeyi(bugün gittim süperdi film),sarıyere indiğinde sahili boylu boyunca yürüyüp sonrasında ise sarıyer muhallebicisinden tavuk göğsü yemeyi,ramazanda eyüp ve sultanahmetin o güzel manevi havasında iftar etmeyi,eyüpte pier loti kahvesinde ince belli bardakla çay yudumlamayı[hııımm nefis ],hisara çıkıp rüzgara kendini kaptırmayı ve indiğinde ordaki çay bahçelerinde eşsiz manzaraya bakarak çayını yudumlamayı[ mümkünse gene ince belli bardakla ],Sultanahmet cami,ayasofya ve yerebatansarnıcını gezmeyi sultanahmet köftecisinde yenilen köfte ve Marmara cafede içilen kahve ile sonlandırmayıp tranvay yolundan beyazıda kadar eski dükkanlara bakarak yürümeyi,beyazıtta artık çokta eski tadı olmayan sahaflarda biraz tozlu kitap havası solumayı,eminönünde mısır çarşısı ve kapalı çarşıyı turist gibi herbişeye bakarak gezinmeyi,karaköydeki güllüoğlundan(sadece bu şubesi en gerçekçidir)sütlü Nuriye veya fıstıklı baklava almayı hatta almakla kalmayıp yemeyi ,ortaköyde ortadaki camide(ismini çıkaramadım) hayal gibi bir ortamda dua etmeyi[ gerçekten hayal gibi bir iç mimarisi var mutlaka içine girin o küçük caminin],yazın boğaz turuna katılmayı,taksimde sanki pazarmış gibi kalabalık mağazalarda alışveriş yapmayı [bu kısmı şaka hiçte hoş bişi değil kalabalık dükkanlardan alışveriş],aaaa adalarda faytonla turlamayı sonra bir bisiklet kiralayıp eşsiz doğada gezinmeyi( ooff yaa benim canım adalara gitmek istediiiii)mutlaka denemelisin eğerki bu şehre geldiysen...bu şehri İSTANBULA.....

eklerim aklıma geldikçe
-------------------
demişim iyide demişim vakti zamanında
Yazan newmoon => 29-08-2007, 10:53 PM
jnm cekti bak şincikk ..ben boğazda vapur keyfine bayılıyorumm..hey gidi günler heyy.ne zaman gelecem bilemiyorum güzelim İstanbulaa
Comment

Bu Konuda Aktif Olan Kullanıcılar: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Kelime Seçenekleri
Stil