»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Hışırı çıkmak

Karma Konular Katagorisinde ve  Tatlı Sözlük Forumunda Bulunan  Hışırı çıkmak Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Halk arasında çok yorulmak hiç birşey yapmaya gücü kalmamak diye kullanılır ama benim için kurs çıkışında kullandığım bir sözdür hışır ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Tatlı Sözlük

Uyarılar

Sözlüğe Açıklama yaz Comment

Kelime Seçenekleri Stil
<!-- google_ad_section_start -->Hışırı çıkmak<!-- google_ad_section_end -->
Hışırı çıkmak
Yazan GuLsah
01-11-2008
Hışırı çıkmak

Halk arasında çok yorulmak hiç birşey yapmaya gücü kalmamak diye kullanılırama benim için kurs çıkışında kullandığım bir sözdürhışır ne demek bilmiyorum ama seviyorum bu sözü
Yazan AnesTetiC => 01-11-2008, 08:40 PM
Cevap: Hışırı çıkmak

arkadaşlar arasında oynadığımız altta kalanın canı çıksın oyununun sonunda alttakinin durumu için söylediğimiz (:
(bkz:     altta kalanın canı çıksın )
Yazan PüSküLLü => 02-11-2008, 02:25 PM

eV İşLerİNdeN BıKıp YoRuLDuuM ZaMaN KuRtULMaM İçİn ANeMe SöYLeDiiM KuRTuLuş CüMLeM
Yazan gAm-zEdE => 02-11-2008, 11:24 PM

haftaiçi hergün 7 de kalkıp okula gidipp üstüne bide haftasonu 6.50de kalkıp o saatte minibüs bulmaya çalışıp dersaneye gidip ders dinleyip 5 saat sonunda çıkıp eve geri gelip.....(bu bölee uzar gider)'lar için kullanılan bir deyim iştee..
Yazan GiTaRiStAnBuL => 03-11-2008, 11:17 AM

maç sonrası soyunma odası klasik cümlesi
Yazan Disibani => 03-11-2008, 08:16 PM

bugün bana olan şey
Yazan 2zin1i => 08-11-2008, 03:02 PM

anneannemin ev işlerinden yorulduğunda, dedeme sinirlendiğinde kullandığı söz öbeği
Yazan invader7474 => 08-11-2008, 06:19 PM

5 yıl boyunca bana olacak olan şey
Comment

Etiketler
çıkmak, hışırı

« Biyofizik | sabır »

Bu Konuda Aktif Olan Kullanıcılar: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Kelime Seçenekleri
Stil