İlk okuduğunuzda ne çağrışım yaptırdı size?
İlk okuduğunuzda ne çağrışım yaptırdı size?
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
benjamin button vardı![]()
Gençleşen adam bebek olup ölüyordu ama ben bir hücreye kadar inişini merak ediyordum zırt diye öldü yeni doğmuş bebek tipinde çok hayal kırıklığına uğradım![]()
Not:Film çok uzun gereğinden fazla...![]()
Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.
"Tüm anahtarlar birdenbire
Uçup ortadan kaybolmalı
Ve her anahtar deliğine
Bir maymuncuk uydurulmalı!"
Hep böyle düşünür kesinkes
Herkes - maymuncuk olan herkes...
Nietzsche
Kadınların Benjamin Sendromu Vardı Bide Birde Benjamin Button![]()
İranlı Şair Demiş ki "Aşka Ucarsan Kanadın Yanar" Bu Söze Hitaben Hz.Mevlana da Demişki " Aşka Ucmassan Kanadın Neye Yarar...!!...
MüLakatın Yolları Tastan AhhhBekle Bu Sefer Son Sefer...
İnsan Kendi Yalanlarıyla Mutlu Olmayı a Gerceklerden Daha Cok Seviyor...
aradığım bunlar değil![]()
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
Benjamin diye bir çiçek vardı...Braz nadir rastlanan ortama uyum sağlamakta zorlanan bir bitki...Yaprakları sarardığında yerini değiştirmeniz gerektiğini hatırlıyorum...Saksının yerini değiştirince yeniden yaprakları yeşeriyordu...Çok değişik ağaç gibi bir çiçekti...Komşuda görmüştüm...Aklıma ilk bu geldi![]()
![]()
Hangimiz Sevmedik Ki?ÇILGINLAR Gibi?ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR
buda değil (:
Büyüklenmek ;
ne arıyorsun bilal
ben jamin mi![]()
Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.
"Tüm anahtarlar birdenbire
Uçup ortadan kaybolmalı
Ve her anahtar deliğine
Bir maymuncuk uydurulmalı!"
Hep böyle düşünür kesinkes
Herkes - maymuncuk olan herkes...
Nietzsche
tam yazsaydın karar verebılırdım![]()
Büyüklenmek ;
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)