+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 24 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 10

Konu: ForumOjen.Com 2 Yaşında

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

ForumOjen.Com 2 Yaşında

2 Şubat 2007 ForumOjen.Com bir site daha eklenir sanal alemin internet siteleri listesine..Hergün onlarca açılan forum siteleri arasında kendimizi bir adım daha önde görüyoruz...İçerik bakımından görsel bakımdan vs.. İlerde çok daha ileride olucaz...

Yaklaşık 3 sene önce TBAL için açılan ücretsiz bir forum sitesinin hitinin artması üzerine sahibi yabancı olan hostcu benden ücret talep etti bunun üzerine sana ücret vereceğime daha güzel ve daha düzenli bir forumu yeniden kurarım tüm yönetimde bende olur dedim (: *Bunun için emek verecek webmasterlara kesinlikle ücretsiz şeyleri tavsiye etmiyoruz ..

Yeni açacağımız bu forumun sadece TBAL e özel olmamasını istedik ve öyle düşündük çünkü eski foruma da dışarıdan çok üye geliyordu ve yabancılık çekiyordu.Tbal konusunu burada biraz daha geride tutarak forumojen i tüm ülke insanlarına açtık (:

2 Sene de çok güzel günler güzel paylaşımlar oldu.Tabii bunun yanında can sıkan durumlarda olmadı değil ama bu gibi durumlar yaşadığımız güzel günlerin gölgesinde kaldı...Güzellikler aksiliklerin bir adım öne çıkmasına izin vermedi...

Kadro olarak,yönetim ve üyeler dahil çok güzel bir kitlesinin olduğunu düşünüyorum forumojen in.Ara sıra arızalar çıksa da bunları barındırmamasını da bildik...

Böyle bir sitenin yöneticisi olmak grurlandırmıyor değil (: mütevaziliği bozarak şunuda eklemek istiyorum çok katı bir admin i hiçbir zaman forumda oynamadığımı düşünüyorum....

Sizlerde birşeyler karalayın bu güzel günün hatrına..Yeni yaşımıza nasıl daha güzel girebiliriz olaylarına da değinebilirsiniz...

Bu arada logomuzda bulunan kelebekleri canlandırıp özgürlüğüne kavuşturmak istedim bu özgürlük logo etrafında olsa da eskisinden iyidir (:

orata pat diye çıkan o görsel efektli yazı siteyi her ziyaret edişinizde bir kere karşınıza çıkacaktır.Bu 1-2 gün devam edecek 2. gün otomatik olarak durdurulacaktır.Siteyi sık sık ziyaret edenler için ise siteye girdiğinizde kırmızı bir çarpı (X )işareti var ona basarsanız yazıyı sonuna kadar beklemek zorunda
    kalmazsınız..

** Hafta içleri internete pek girmediğim için yarının konusunu bugünden açmak istedim (:

Hostun firmamızın yanlışlığı üzerine DNS sorunları yaşanmıştır.1-2 gün foruma girmekde zorluk çeken üyelerimizden özür diliyoruz..

Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

2. AnesTetiC Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler

Disibani (01-02-2009)

Kıdemli Üye !-8['']5R4-! has a spectacular aura about !-8['']5R4-! has a spectacular aura about !-8['']5R4-! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    39
    Aldığı Teşekkür: 24

Cevap: ForumOjen.Com 2 Yaşında

2 yasındaaa....

bu demek oluyor ki ben bu güzel aileye katılalı 1 yıl olmuşş

Bu 1 yıl içinde neler yaşadık kimi güzel kimi kötü seyler ama her zaman iyi yönümüz bastırdı herşeyi.. Cok sey kazandım ben bu forumdan benim için forumdan öte burası. Çoğu üyeye görede öle. Sanırım bizi diğer forumlardanda farklı kılan bu !

Biz bir aileyiz herzaman birbirimizin yanındayız.. hayatımda önemli yere sahip olan insanları ben bu forum sayesinde kazandım.. Cok teşekkür ediyorum sana

2 yıl değil daha nice yıllaraa

Taka tuka şaka maka
    Tıngır mıngır çıktık yola
    Patır kütür seke meke ne bu hala
    İpe sapa gelmez yoldan dönmez
    Kıymet bilmez nankörler

..[[...вüşяa...]]..

Çalışkan Üye yasemin!! is a jewel in the rough yasemin!! is a jewel in the rough yasemin!! is a jewel in the rough yasemin!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    150
    Aldığı Teşekkür: 42

nice 2 senelere...
    çok yaşlanmasak bari...
    ...yasemin...

DÖNDÜÜÜÜ..!! cansELçin=)

Geleceğim bekle dedi
    Ben beklemedim o da gelmedi
    ölüm gibi birşeydi
    Ama kimse ölmedi!!!

ATTİLA İLHAN

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Vay vay vayy forumojencim

İyi ki doğdun (:

Forumojen bana ne çok şey kattı diyeceğim buradaki her yorum yapan insan gibi...
    Güzel, kaliteli insanların bir araya gelebileceği harika bir ortam oluştu burda...
    Ya da oluşturuldu, bunda Bilal'in müthiş emeği var gözardı edilemeyecek kadar.
    Teşekkürler canım canım canım arkadaşım, dostum Bilalcim

Ben de burda bir sürü güzel insan tanıdım
    Saymak istemiyorum zati onlar kendilerini bilmekteler
    Forumojen iyi ki varsın
    Daha nice nice senelere
    Şahsen bu gemi batamaya da başlasa ben en son gidecek olanlardanım

Sevgilerimle Forumojencim(:
    Ablan Melike
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Aktif Üye MeLaNKoLiK will become famous soon enough MeLaNKoLiK will become famous soon enough MeLaNKoLiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    18
    Aldığı Teşekkür: 40

F edakarız...
    O toriterİz...
    R ealiz...
    U yumluyuz...
    M ütavaziyiz...

O rantılıyız..
    J anjanlıyız...
    E nteresanız...
    N adideyiz biz...

BİZ BİR AİLEYİZ...

FORUMOJEN İLE DAHA NİCE NİCE SENELERE ...

"Başardın sevgili...
    Hiçbir şey olmamış gibi gittin..
    Dönersen,şiirlerin bayramı...
    Dönmezsen şarkıların isyanı olacak ismin.”

hazır yiyici (: __cEngA__ is just really nice __cEngA__ is just really nice __cEngA__ is just really nice __cEngA__ is just really nice __cEngA__ is just really nice __cEngA__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    74
    Aldığı Teşekkür: 52
    Blog Başlıkları
    4

anamm anamm gözlerımden yaş gelecek vallahi
    senle tbal e geldık senle mezun olacagız forumojen eygıdım eyy ne gunler gectı be acı tatlı herbıseyımızı paylastık ne guzel dostlar kazandık daha nice yıllardaaa

saol Bilal abi forumojen'i kurarak bizi bir araya getirdiğin için ( cok buyuk sevap aldın vallaha )
    Anlamak çok zor, neyi bekliyorsun?
    Hayallerin göz kırpıyor, durma artık zaman geçiyor!
    Hayır demek çok mu zor, neden susuyorsun?
    Yarınlar göz kırpıyor, durma artık zaman geçiyor!

Tamamböceği !!!

Bağımlı Üye mervis has a spectacular aura about mervis has a spectacular aura about mervis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    19
    Aldığı Teşekkür: 20

ooo daha güzeller yıllara inşallah yine hep beraber
    güzel birlikteliğimiz bozulmadan ulaşırız

Nice MutLu YıLLara FORUMOJEN AiLesi

"Öyle bir dünyada yasiyoruz ki,
    bir peşin hükümü söküp atmak,
    atomu parçalamaktan daha zor."
    Albert EINSTEIN

Kıdemli Üye coder by hayalet is a glorious beacon of light coder by hayalet is a glorious beacon of light coder by hayalet is a glorious beacon of light coder by hayalet is a glorious beacon of light coder by hayalet is a glorious beacon of light coder by hayalet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    129
    Aldığı Teşekkür: 134

nice güzel yıllara daha nice yaşlara allah ağzımın tadını bozmasın biz bir aileyiz nice mutlu senelere
    qözLérim kör oLsun qörmiim kimséLéri .. né séni né hayatı ..

ya$amaktan kopıyım kimséLéri aLmıyım kaLßimé ..

içimDéki séni tamamén atıyım yüréğimDén .. sénsiz kalAyIm..........

öncéDén oLduğum qißi mutLu oLıyım ...

www.coderbycarizma.tr.gg

Kıdemli Üye yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    12
    Aldığı Teşekkür: 59

uzun bir süre aranızda yoktum ve ben yokken forumojen 2.yaşına girmiş
    daha nice mutlu yıllara hep beraber inşallah

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

Güzel mesajlarınız sevindirdi beni hepinize teşekkür ederim...
    Hatice baş harfleri kullandığını görünce direk aklıma j harfi geldi acaba onda ne yazdı diye (: gördüm ve süper olmuş (: teşekkürler..

Melike seni seviyorum (: birlikte batmayı göze aldın ya

bu arada yeni yılımızda biraz atraksiyon olsun diye sol üst köşeye bir rozet taktık bilmem fark ettinizmi ama o rozetle oynanıyor
    Fazla da oynamayın bozulur filan (:
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonuncuSonuncu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread