bugun mtv forum da cem adrıan vardı cok guzeldıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugun mtv forum da cem adrıan vardı cok guzeldıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gördüm ;kördüğüm olduğumu sonu gelmez masalların bu puslu şehrinde,içtim kana kana sularını zehirli nehirlerin gözümü kırpmadım bile...acıyor duyuyor musun? kanıyor içimde birşey,yanıyor görüyor musun ?alevleri her yanımı sarıyor ,devriliyor sevdiğim tüm kalpler önümde şimdi....
şarkıları süpeeerrr yaaaa....sesine hç laf yokk zaten![]()
'aŞk Bu GeCe ŞehRi TeRk etti' çok güseeelll
![]()
![]()
ewt bole bi ses dünyaya bidaha zorr gelr mütş bi ses her şarksnda başka bi hava mütş
ses çok güzel ya, 'aşk bu gece şehri terk etti' 'yağmur' çok güzel
sonbaharda sper bi şarkı ya...
Bu şehirde bir kadın var adı bana özeL...eLLeri var küçücük yüzüyse çiçekLerinden güzeL...
cem adrian cem adrian cem adriannnn.............sesiiiii amann aLLahmmm.......... cok qzL yaaa cok etkiLeyici......
caL cocuk bu gece sehrin tüm kapıLarını hüzünLe
ısLak keLebekLr bırak eLLerine söyLe...
aşk bu gece şehri terk etti...!!
Ölmüş, çürümüş, soluk, yarısı kaybolmuş hayalleri;
kenarları sararmış, eksik, kopuk, silik, dağılmış, iplerle tutturulmuş hatıraları;
dosyaların, rafların, hafızaların köşesinde kalmış yaşantıları bulup çıkarmalıyım:
tozlarını silkelemeliyim.
Le jour de l'ouverture!
De notre grande surface..
dun de mıss turkey de cıktı.aspiration ı soledı cok superdı yaffff
gördüm ;kördüğüm olduğumu sonu gelmez masalların bu puslu şehrinde,içtim kana kana sularını zehirli nehirlerin gözümü kırpmadım bile...acıyor duyuyor musun? kanıyor içimde birşey,yanıyor görüyor musun ?alevleri her yanımı sarıyor ,devriliyor sevdiğim tüm kalpler önümde şimdi....
şu an cem adrian dnLiorm ..yaLnız da ayağa kaLkabLrm.. hrks dnLesn spr ötesi bişiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Ölmüş, çürümüş, soluk, yarısı kaybolmuş hayalleri;
kenarları sararmış, eksik, kopuk, silik, dağılmış, iplerle tutturulmuş hatıraları;
dosyaların, rafların, hafızaların köşesinde kalmış yaşantıları bulup çıkarmalıyım:
tozlarını silkelemeliyim.
Le jour de l'ouverture!
De notre grande surface..
bu adam süper bi yetenek yaa..dinLerken çok tuhaf hissediorm çok harika yaa...
aşk bu gece şehri terk etti
yağmur
sessizce
bana özel
sonbahar
kar
ben bu şarkıyı sana yazdım
...
tüm şarkıları süper yaa...
haLa sakLı bi yrde o görmedikLern
hiç bilmedkLrn, içmdeki acıLr...
haLa kaLdı bi yrde o hissetmedkLrn,
hiç sezmedkLrn,
içmdeki aşk...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)