♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Rock müzikte duygusallığın yeri nedir? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>war yha olmasmı arabesk rockda war :P:P tabikide war duygu yha olmazmı onları yazanlar duygusuz muu...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #31 |
| ...K.k.. =P ![]() Ruh Halim: |
war yha olmasmı arabesk rockda war :P:P tabikide war duygu yha olmazmı onları yazanlar duygusuz muu ![]() |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #32 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: Rock müzikte duygusallığın yeri nedir?
yha turkiyede rock muzigi bircok kişi piyasa muziği haline getirdi.Yabancılar bu tür duygusallık içeren şarkılara ' love songs ' diyolar.. Ama gerçeği solemek gerekirse turkiye fazla rock muzik dinlemiceksin cok geç başlandı... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: Rock müzikte duygusallığın yeri nedir?
rock=müzik türü müzik=insanların duyguları |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: Rock müzikte duygusallığın yeri nedir?
arkadşlar rock diyince sadece ülkemizdeki müziği düşünmeyin zaten türkiyedeki gerçek rock gurubu bir elin parmaklarını geçmez sadece onlara bakarakta yorum yapılamaz örneğin 70 li yıllar jimmy hendrix ,carlos santana halen rüzgarını estiriyor ve en çok dinlenen şerkıları duygusal . evanescence ayrı bi duygu küpü zaten ayrıca yine eskilerden 10 cc mükenmmel duygusal bence |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: Rock müzikte duygusallığın yeri nedir?
duygu olmadan şarkı mı olurmuş. dediğiniz şey "fazla iyimserlik" ya da "aşka yatkın" şarkılarsa efsanevi grupların en hit parçaları bunlardan doğmuştur. tabi şu gruptakileri saymıyorum " lanet olsun hayat berbat, dünya berbat, ölmek istiyorum, cehennem hepinize yakın" tarzı şeyleri ayrı bi kutba koyuyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: Rock müzikte duygusallığın yeri nedir?
olmaz mı ya hüzün de var duygusallık da örneğin hayko cepkinin şarkılarının çoğu duygusal ben onun şarkılarını dünlerken ağlarım hep... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #37 |
| Aktif Üye ![]() | Cvp: Rock müzikte duygusallığın yeri nedir?
duygusallık yoktur sadece isyan vardır bütün şarkılar bişeye isyan olarak yazılmıştır |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Rock müzikte duygusallığın yeri nedir? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>war yha olmasmı arabesk rockda war :P:P tabikide war duygu yha olmazmı onları yazanlar duygusuz muu...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |