»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

110..

♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve  Türkce Müzik Forumunda Bulunan  110.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Candan Tezel / Solist & bilgisayar 12 Şubat 1979 doğumlu. Karadeniz Ereğli TED Kolej'i mezunu, halen Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > ♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ > Türkce Müzik

Uyarılar

Tags:

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 25-07-2007, 04:41 PM   #1
Moderator

asude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asude Albümünden Bir Kare
İsim: asude akgüL metin
İş: öğrenci
Takım: gaLatasaray..
Hobisi: müzik müzik müzik.. :P
Fobisi: hayvanLar aLemi.. :D

Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin
Konuları:264
Blog Başlıkları:
110..

Candan Tezel / Solist & bilgisayar
12 Şubat 1979 doğumlu. Karadeniz Ereğli TED Kolej'i mezunu, halen Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği öğrencisi. Yaklaşık 11 senedir müzikle uğraşıyor.

Ozan Yılmaz / Klavye & bilgisayar
07 Temmuz 1979 Ankara doğumlu. Babası Zeki Yılmaz'ın (saksafon sanatçısı) desteği ile müzikte kendini geliştirdi. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünden ayrılmış durumdadır. başka bi üniverstede devam etmektedir. 1997 yılından beri birçok müzik grubunda klavye çalmaktadır.

Nedim Ruacan / Davul
21 Aralık 1979 Brooklyn doğumlu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar'ında iki sene keman, yedi sene vurmalı sazlar öğrenimi gördü. Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nü bitirdi. Bir sene Berklee College of Music okuluna devam etti. Babası Neşet Ruacan ile çalışmaya devam ediyor.

Mehmet Esemen / Gitar
29 Eylül 1979 İstanbul doğumlu. Müziğe 12 yaşında gitar çalarak başladı. 1996 yılından itibaren profesyonel olarak stüdyo ve sahne çalışmalarında bulundu. 1997 yılında girdiği Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde Neşet Ruacan, Kamil Özler gibi isimlerle çalıştı. 2002 yılında kurulan Funktion ile birçok yerde konserler verdi.

Serkan Aktaş / Bas gitar
16 Ocak 1981 İstanbul doğumlu. Halen İstanbul Üniversitesi Yunan Dili Edebiyatı Bölümü'nde eğitimini sürdürmektedir.

110

2003 subat ayında soğuk ve karlı bir gecede Kadıköy Ekol Stüdyosunda mahsur kalan Ozan YILMAZ(klavye) ve Candan TEZEL(vokal)'in sıkıntıdan bir demo kaydetmesi ile kurulmaya başladı. İlk albümde de yer alan ''Bu benim dünyam'' ilk yaptıkları kayıttır. 2003 Şubat'tan 2004 ortasına kadar demo kayıtlarını devam ettirdiler ve yaklaşık olarak 50 demo parça kaydı yaptılar. Geçen zaman içinde gruba Serkan AKTAS(bas) ve Mehmet ESEMEN(gitar) katıldı. 2004 Eylül ayında grup EMI ile albüm anlaşması yaptı. Grubun tek eksiği olan davulda Nedim Ruacan'ın katılmasıyla çözülmüş oldu. Kayıtlar Kadiköy Stüdyolarında yapıldı( EKOL). Mart ayında Nedim RUACAN askere gitti ve gruba Turan GÜÇNAR katıldı. 2005 Nisan ayı sonunda albümleri(ATOMLARIN HARİKA DÜNYASI) raflarda yerini aldı ancak grubun sevinci Serkan AKTAS'ı kaybetmeleriyle yerini hüzüne bıraktı. Kendine toplarlama sürecinde gruba Alper KILIÇ(bas) katıldı. Ekim ayından itibaren grup bir menajeri olmamasından çıldırmak üzereyken Serkan FIDAN bu işi devraldı. Ekim Ayında Nedim geri döndü ve gruptaki yerini geri aldi. 2005'in devamında ve 2006 temmuza kadar grup aynı kadroyla devam etti. 2006 temmuz ayında Alper KILIÇ ve kasım ayında Nedim RUACAN'ın ayrılmasıyla grup 3 kişi olarak yola devam etme kararı aldı. Bas gitara Tatufly kurucusu Mehmet FIRIL katıldı. Menajerliği'de toy-box firması aldı. Grup şu anda 2. albüm kayıtlarını devam ettirmekte.

Neden grubun adı 110?

-Grup bir isim bulamadığından,bir arkadaşlarının tavsiyesinden dolayı TAKSİM-KADIKÖY arası İ.E.T.T. otobüsünün numarasını kullanmayı kararlaştırmış.

[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ]
ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash kurulu degil.
110'un dream tv soundwave rörörtajı...

[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ]
ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash kurulu degil.

Konu asude tarafından (25-07-2007 Saat 04:45 PM ) değiştirilmiştir.
asude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-07-2007, 11:20 AM   #2
Frethax
Guest

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:
özledim seninin videosu benim ck hosuma gitmiştii Sanat war bu klipte fln diebilioz yani grup gzlll bi grup

Alt 17-09-2007, 12:29 AM   #3
Aktif Üye

TBAL***11FB***YASMN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 63
Konuları:13
Blog Başlıkları:
ben bı bıttı mı yı dınlıodm.sevmıyorm kendılerını pek ayrıca son klıp sarkısını da begenmedım hıc ıtıcı adamlar yafff

TBAL***11FB***YASMN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-09-2007, 05:20 PM   #4
Amatör Üye

rock_55merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1304
Konuları:0
Blog Başlıkları:
sPEr bı GRp bnCesarklrı mnYk...ösldm senI en sewDKLRM arsnda bde cUnkU=)

rock_55merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 10:26 PM   #5
senzafine

2zin1i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Seda Sağlık
İş: öğrenci
Takım: GALATASARAY
Fobisi: asansör:D

Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık
Konuları:118
Blog Başlıkları:
bi iki sarkısını bi dinliim nasıllarmss dierkk dnlemstmm..pek sewmedmm..ille de 110 dnlemelymm dedgm bi grup deil.......

2zin1i isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-10-2007, 03:49 PM   #6
na-iyi-ne gerek?|düşün düşün...nedir?|manama:

Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Melike...
İş: okuyor okuyacak ölecek de yine bitmeyecek galiba
Takım: Galatasaray
Hobisi: .
Fobisi: .

Üye No: 49
İsim: Melike...
Konuları:322
Blog Başlıkları: 11
btn şarkıları harika ama gölge ve özledim seniyi ayrıca severiz

Disibani isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2007, 10:51 PM   #7
Tecrübeli Üye

beril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: beril
Takım: GS :)

Üye No: 304
İsim: beril
Konuları:31
Blog Başlıkları:
"çünkü" faworim

beril isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 10:47 AM   #8
İş Bilen Üye

_rockA_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: özGeN
İş: ünw

Üye No: 363
İsim: özGeN
Konuları:91
Blog Başlıkları:
ailecek dinlorus
Heb Beni sewsen faworim
muuah onLara

_rockA_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil