♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>nothings going right hiçbir şey doğru gitmiyor and everythigns a mess ve her şey bir dert and no one likes ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 (permalink) |
| Moderator ![]() |
nothings going right hiçbir şey doğru gitmiyor and everythigns a mess ve her şey bir dert and no one likes to be alone ve kimse yalnız olmayı sevmez oh why is everything so confusing ah neden her şey bu kadar şaşırtıcı maybe I'm just out of my mind Belki de kafayı yedim |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 (permalink) |
| Moderator ![]() |
son güne kadar esirinken "atıyorum ah....seni içimden ben" desem de inanma.......... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
Vadeli yıllar karanlıktan korkmayı sana yasaklatır 20 senede uzayan saçı küçük bir bit makaslatır 2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır Büyümek istemiyorum annem babam yaşlanır |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
dumansz sigaranın... köpüksüz biranın... sensiz şu hayatımın, ta ................... (tamamını sölemeye gerek yok ) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
dark is the sun light we spend life together dark is the sun light we can survive together |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
sen yoksun kime sorsam bana gelmez artık diyorlar yanımda yine olsan bana dönmez artık diyorlar... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
akşamlar çökunce bu sensız şehre yüreğim kırılır bükülür derde göz yaşı içipte bu sarhoş yerde bağrıma vurmalar sen yoksun diğe |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 (permalink) |
| Moderator ![]() |
anlamadım daha önce nelere yıprandığını, sorun bende mi anlamadım................. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
bu son olsun yüreğim huzur bulsun daha fazla nefret edemem kendimden yarınları öldürdüm NEFRETİM KEDERİMDEN! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
"Come as you are, as you were, as I want you to be. As a friend, as a friend, as an old enemy. Take your time, hurry up, the choice is yours, don't be late. Take a rest, as a friend, As an old memory ah" hangi şarkı olduğunu yazmama gerek yok sanırım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>nothings going right hiçbir şey doğru gitmiyor and everythigns a mess ve her şey bir dert and no one likes ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |