♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>söyliicek çok sözüm vardıı,hepsii yarım kaldı.....neler ummuştum hayattan,elimde ne kaldı.....kırılan kalbim miydi yoksa,karnımdaki bu sancıyla....küflenmiş ruhum unutmadı,unutmadı seni haalaaa........
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 (permalink) |
| Moderator ![]() |
söyliicek çok sözüm vardıı,hepsii yarım kaldı.....neler ummuştum hayattan,elimde ne kaldı.....kırılan kalbim miydi yoksa,karnımdaki bu sancıyla....küflenmiş ruhum unutmadı,unutmadı seni haalaaa..... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 (permalink) |
| senzafine ![]() |
mecalim yokkk anltmaya...dayanamıyorummmm başkalarına...paylaşamıyorummm...sewiyorumm..anla anla anlaa...sorma birkezz olsun sen anlaa...!!!!! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne zaman vurdun kendini en son Katilim oldun her gece nedense... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() |
Yalnızlık bir ilaç mıdır, yoksa hastalığın ta kendisi mi ? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 (permalink) |
| CıLqıN MoD :p ![]() |
dostluklarda aslında kardan adam gibidir ericeiini bile bile inşa edilir... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
Birden çıktım viraneden Koşa koşa indim kumsala Acı acı sövdüm sonra Yüzümü kırbaçlayan rüzgara |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
beni sevmezsen yağmurları sew bulutlar aglasn sen gül ğüneş doğsun yanidengidiyorm gözm yaşlı..... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 (permalink) |
| Sunshine ![]() |
ilk değil son olmaz hayat yanlız yaşanmaz...!!!gidenin ardından bakıp ağlanmaz...!!!...!!! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
yaz yagmuru, duser durur yuregime bir kucuk ask, yeter benim hasretime sende benim yagmurum ol damla damla yag gonlume |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>söyliicek çok sözüm vardıı,hepsii yarım kaldı.....neler ummuştum hayattan,elimde ne kaldı.....kırılan kalbim miydi yoksa,karnımdaki bu sancıyla....küflenmiş ruhum unutmadı,unutmadı seni haalaaa........
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |